Rehber :
   
Tekstil ve Konfeksiyon
Saka Giyim
Dizayn Tekstil
Meryem İç Giyim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.10.2009
Kayabaşı Yaylası ve Hakça Yaylası'nda İncelemelerde Bulundu


Vali Kızılcık Kayabaşı Yaylası ve Hakça Yaylası’nda İncelemelerde Bulundu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Kayabaşı Yaylası ve Hakça Yaylası’nda incelemelerde bulundu.

Beraberinde Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Düzköy Kaymakamı Çağlayan Aydın, Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal ve Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kul ile birlikte yol çalışmalarını inceleyen Vali Kızılcık, son yıllarda bölgemizde artan yayla turizminin daha da gelişmesi için yayla yollarının çok daha elverişli duruma getirilmesi ve tamamının asfaltlanması için çalıştıklarını söyledi. Sadece yolun yapılmasıyla işlerin bitmediğini de hatırlatan Vali Kızılcık, yapılan yolları bir sonraki sezona taşıyabilmek için yol bakımlarının iyi yapılması gerektiğini ve bu yönde belediyelere ve İl Özel İdarelere büyük sorumluluk düştüğünü kaydetti.

Vali Kızılcık, konuşmasına şöyle devam etti:

“Belediyelerimiz ve Özel İdaremiz iş birliği içinde çalıştıkça yolların daha kullanışlı ve trafiğe daha elverişli hale geleceği düşüncesindeyim. Bu vesile ile yaylarımızı ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısında büyük artış olacağı kanısındayım.”

Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal ise, yolların yapılması konusunda kendilerine büyük destek veren Vali Kızılcık’a teşekkür ederek, yolların bakım ve onarım çalışmalarını en iyi şekilde yapacaklarını söyledi.

Daha sonra Hakça Yaylası’nı Düzköy ilçesine bağlayan 14 kilometrelik yolda inceleme yapan Vali Kızılcık, yolda çalışan işçilerle bir süre sohbet etti ve işçilerin her hangi bir sıkıntıları olup olmadığı konusunda bilgi aldı.

Öte yandan yetkililerden Hakça Yaylası ile Düzköy arasındaki 14 kilometrelik yolun 12 kilometrelik kısmının asfaltlandığını, geri kalan 2 kilometrelik kısmın ise bu ay sonunda tamamlanacağı bilgisini alan Vali Kızılcık, daha sonra Düzköy’de bulunan Özel İdare’ye ait konkasör de incelemelerde bulundu.

IMG_1402

Toplam Okunma Sayısı : 1939

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com