Rehber :
   
İletişim
Raykom İletişim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.11.2009
İsrail Ankara Büyükelçisi Gaby Levy'den ziyaret...


İsrail Ankara Büyükelçisi Gaby Levy'den
Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na ziyaret.


       Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Doğu Karadeniz Bölgesi'ne gelen İsrail Ankara Büyükelçisi Gaby Levy Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

       İsrail Ankara Büyükelçisi Gaby Levy'nin ziyaretinden dolayı son derece memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu " Trabzon'umuz birçok önemli medeniyete beşiklik yapmış bir şehirdir. Bunun yanında tabiat harikası bir şehirdir. Bütün bunların ötesinde halkı çok mert, içten, insan sevgisini birinci planda tutan barışın, kardeşliğin, özgürlüğün ve dolayısıyla sanatın öne çıktığı bir kenttir. Kendilerinin bu kentten memnun olarak ayrılması için elimizden geleni yapacağız. Trabzon'umuzun tarih, kültür ve spor kenti olduğunu, bir kardeşlik kenti olduğunu daha iyi anlamalarına yardımcı olmaya gayret göstereceğiz. Özellikle kardeşliğimizin barışa, beraberliğe ve özgürlüğe katkılarını kendisiyle paylaşacağız." dedi.

       Büyükelçisi Gaby Levy ise Trabzon'a ilk kez ziyaret ettiğini belirterek " Burası Türkiye'nin çok önemli bir bölgesi konumunda. Trabzon yeri ve konumu olarak bir köprü vazifesi görmekte. Türkiye'nin Doğuya açılan kapısı durumunda. Sanat ve kültür anlamında sizinle birçok işbirliğimiz oldu. Geçen yıl Trabzon'da yapılan tiyatro festivaline İsrail'den de bir grup katıldı. Biz bu işbirliğimizi devam ettirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1559

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com