Rehber :
   
Ajanslar
Yonca Ajans
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.12.2009
Vali Kızılcık Of İlçesi'nde İncelemelerde Bulundu


Vali Kızılcık Of İlçesi’nde İncelemelerde Bulundu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık Of İlçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Kızılcık’ı ilçeye girişinde Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Oktay Saral ve daire amirleri karşıladı. Of ilçesinde ilk olarak Kaymakam Tuncay Sonel’den ilçenin sorunları ve Kaymakamlık projeleri hakkında brifing alan Vali Kızılcık, ilçede uygulanan projeleri başarılı bulduğunu ifade ederek, Kaymakam Sonel’e yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Fiziki altyapı çalışmalarının eğitim düzeyini artırmak için tek başına yeterli olmadığına dikkat çeken Vali Kızılcık, 2012 Eğitim Eylem Planı’na göre hareket edip, eğitim seviyelerini daha üst seviyelere çıkarma çalışmalarında gayret gösterilmesi gerektiğini ve ülkemizin geleceği olan gençlerin, sorgulayan ve sorumluluklarının farkında olan bireyler olarak yetiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Vali Kızılcık, ayrıca tarımın geliştirilmesi ve köy yollarının yapımı çalışmalarında da projeler üretilerek bu projelerin hayata geçirilmesi konusunda çaba sarf etmek gerektiğini sözlerine ekledi.

Vali Kızılcık, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Bölümlü Beldesi’nde vefat eden İbrahim Vecdi Aksakal’ın eşi Şükriye Aksakal’ın cenazesine katıldı. Merhumeye Allah’tan rahmet dileyen Vali Kızılcık, yakınlarına da başsağlığında bulundu. Vali Kızılcık, cenaze namazının ardından ilçeden ayrıldı.     

IMG_0876

IMG_0856

IMG_0866

IMG_0873IMG_0852

Toplam Okunma Sayısı : 2171

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com