Rehber :
   
Dans Eğitim Merkezleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.12.2009
Taraftarın Yeni Yıl Hediyesi Bu Paketlerde


TS Club’tan taraftarları için özel yeni yıl paketleri! Her bütçeden taraftara hitap eden özel yeni yıl paketleri tüm TS Club mağazalarında satışa sunuldu.

VIP Taraftar, Taraftar Erkek, Taraftar Bayan ve Taraftar Çocuk olmak üzere hazırlanan özel hediye paketlerinde her taraftar, gönülden destek verdiği kulübümüzün lisanslı ürünlerine özel fiyatlarla sahip olacak.

 

Yeni yıl öncesi sevdiklerine hala ne hediye alacağına karar veremeyen Trabzonlular ve Trabzonspor taraftarlarının, büyük küçük herkesin takımıyla ilgili pek çok şeyi bulabileceği özel hediye paketleriyle sevdiklerini sevindirmesi mümkün olabilecek.

 

Hazırlanan hediye paketleri şöyle:

 

VIP Taraftar Paketi :

Çubuklu forma, ipek kravat, boxer, rozet, deri anahtarlık, havlu ve saten atkıdan oluşan pakete 173.30 TL yerine 120 TL ödeyerek sahip olunabilecek.

 

Taraftar Erkek Paketi :

Parçalı forma, polar atkı, kravat, rozet, anahtarlık, kredi kartlık ve flamadan (Bize Her Yer Trabzon) oluşan pakete 113.30 TL yerine 80 TL ödeyerek sahip olunabilecek.

 

Taraftar Bayan Paketi :

Bandana, fular, polo yaka tişört, kadife pantalon, bileklik, kolye-küpe ve mugdan oluşan pakete 130.50 TL yerine 92 TL ödeyerek sahip olunabilecek.

 

Taraftar Çocuk Paketi :

Forma-şort, çocuk saati, matara, taraftar seti, kalem kutusu, resim defteri ve okul çantasından oluşan pakete 127 TL yerine 84 TL ödeyerek sahip olunabilecek.


Toplam Okunma Sayısı : 3440

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com