Rehber :
   
Organizasyon Şirketleri
ES Davet Organizasyon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.01.2010
Vali Kızılcık Karla Mücadele Çalışmalarını Yerinde Takip Etti


Vali Kızılcık Karla Mücadele Çalışmalarını Yerinde Takip Etti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Maçka-Sındıran-Üçgedik Grup Yolu’nda yürütülen karla mücadele çalışmalarını yerinde takip etti.

            Trabzon’da son iki gündür devam eden etkili kar yağışı sonucu kapanan yolları ulaşıma açma çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Kızılcık, hem karla mücadele çalışmalarını yakından takip etti hem de yol açma çalışmalarında yoğun emek harcayan ekiplere moral verdi.

            Vali Kızılcık, Trabzon’da iki gündür etkili olan kar yağışı sonucunda ulaşıma kapanan 476 köy yolunun 125’ini ulaşıma açtıklarını söyledi. Çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydeden Vali Kızılcık, konuşmasına şöyle devam etti:

            “Şuana kadar köylerimizden ciddi bir şikayet gelmedi. Hastamız, acil durumda olan vatandaşımız yok ama biz, devlet olarak bütün köy yollarımızı vatandaşlarımızın ulaşımına açmak için çaba sarf ediyoruz.”

            En kısa zamanda bütün köy yollarının ulaşıma açılacağını dile getiren Vali Kızılcık, “Başta İl Özel İdaremizin araç gereci olmak üzere, DSİ’nin, Orman Müdürlüğü’nün ve hatta özel sektöründe araçlarını devreye sokarak vatandaşlarımızın yolunu açacağız” dedi.

            Basın mensuplarının yapılan asılsız ihbarlarla ilgili sorusu üzerine Vali Kızılcık, “Geçtiğimiz afetlerde bu tip durumlarla karşı karşıya kaldık fakat şu ana kadar bu afette böyle bir ihbarla karşı karşıya kalmadık. Asılsız ihbarlar konusunda vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Zira asılsız ihbar olduğunda, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmada zaman kaybı yaşanabilir. Bu da çok iyi sonuçlara neden olmayabilir. Biz özellikle acil durumda olanlara müdahale edip, grup yollarını açıp vatandaşlarımızın ulaşım imkanını temin etmeye çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

            Karla mücadelede yoğun emek harcayan ekiplere moral veren Vali Kızılcık, çalışanlara helva ekmek dağıttı. Daha sonra Sındıran Köyü’ne geçen Vali Kızılcık, köy muhtarı ve yaşlılarıyla sohbet etti. Köylerine ilk defa bir valinin geldiğini ifade eden köylüler, bu karda Vali Kızılcık’ı köylerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını söylediler.  

IMG_3706

IMG_3720

IMG_3718

IMG_3726

IMG_3735

IMG_3704

Toplam Okunma Sayısı : 1797

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com