Rehber :
   
Eğlence Merkezleri
Mass Performance Hall
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.01.2010
Tabakhane'de İlk Tapular Başkan tarafından alındı.


Tabakhane'de İlk Tapular Alındı


       Trabzon Belediyesi, Zağnos Vadisi ikinci etap ve Ayasofya kentsel yenileme projesini hızlı bir şekilde hayata geçirirken bu projelere bir yenisini daha ekledi. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun önemli vaatlerinden biri olan Tabakhane Vadisi'nin kentsel dönüşüm projesinin yapılması için ilk tapular alındı. Trabzon Belediyesi Tabakhane Vadisi'ndeki 4 hak sahibi ile anlaşma imzaladı. Trabzon Belediyesi'nde yapılan tapu alım imza töreninde konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, alınan tapularla birlikte Tabakhane Vadisi'nin yeşil alana dönüştürülmesi için fiili adımın alıldığını kaydetti.

       Hak sahipleri Ali Taşan, Yusuf Taşan, Ali Çolak ve Saffet Yılmaz ile Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tapuların Trabzon Belediyesi'ne geçmesi konusunda ortak imza koydular.

       Tabakhane Vadisi'nde bulunan 683 binanın kamulaştırılacağını ve Trabzon'a yeni bir yaşam alanı kazandırılacağını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tabakhane Vadisi'ndeki 4 hak sahibi ile anlaşmaya vardık. Tapularını aldık. Önümüzdeki günlerde de tapu alma işlemlerimizi hızla devam edecek. Bunu yaparken halkımızı mağdur etmemeye azami gayret gösteriyoruz. Halkımızın da kamulaştırma işlemlerinde binasının ve arsasının ederinin çok üzerinde bir para istemeyeceklerine inancımız tamdır ve bunu görüyoruz. Tabakhane'nin kamulaştırılması için finans noktasında bir sıkıntımız yok. Hak sahipleri ile anlaşma sağlandıkça ödemelerde arkasından yapılıyor. İlk imzaların atılmasından ötürü büyük mutluluk duyuyoruz. Bizimle birlikte imza koyan vatandaşlarımıza da Trabzon halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz. Bir tarih ve kültür kenti olan Trabzon şehrinin gelecek nesillere bugün olduğundan çok daha güzel bir şehir olarak bırakılması için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

       Trabzon Belediyesi ile anlaşmaya vararak tapularını teslim eden vatandaşlar ise Trabzon'un görsel olarak daha güzel olmasını katkı sağlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydettiler.

Toplam Okunma Sayısı : 1815

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com