Rehber :
   
Züccaciye & Mutfak Eşyaları
Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
03.02.2010
Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Lig TV'de...


Başkan Gümrükçüoğlu, Lig TV'de


       Bordo Mavi Programı'nın konuğu oldu

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Lig TV'nin Trabzon Temsilcisi Can Karyağdı'yı makamında kabul etti. Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretin ardından Lig TV'de yayınlanan Bordo Mavi programı için Karyağdı'nın sorularını cevapladı.

       Perşembe günü saat 12:30'da yayınlanacak programda Başkan Gümrükçüoğlu Trabzonspor'un bugün bulunduğu konumdan gelecekle ilgili beklentilerine kadar bir çok konudaki soruya açık ve net cevaplar verdi. Trabzonspor'un bu sezon şampiyon olacağına inancını kaybetmediğini ifade eden Gümrükçüoğlu Trabzonspor'un şampiyon olması durumunda şehre nasıl bir katkı sağlanacağı konusundaki soruyu da cevaplandırdı.

       Şenol Güneş'in takımın başına gelmesinin şehirde bir bütünlük oluşturduğunu dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer ve Sadi Tekelioğlu'nun bir araya gelmelerinin Trabzonspor için ayrı bir motivasyon olacağını kaydetti. Röportaj sonunda Lig Tv Trabzon Temsilcisi Can Karyağdı Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na isminin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1442

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com