Rehber :
   
Ev Tekstili ve Halıcılık
Güven Ev Tekstili ve Halıcılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.02.2010
Trabzon Yeni Turizm Sezonuna Hazırlanıyor...


Trabzon Yeni Turizm Sezonuna Hazırlanıyor

Trabzon, bu ay içerisinde “EMİTT 2010 Fuarı”, 4. sü yapılacak olan “Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri” ne ve haziran ayında da “Riyad Travel 2010” fuarına katılacak.

 Türkiye ve Dünya çapında düzenlenen etkinlik ve fuarlara katılma amaçlarının Trabzon’a daha çok ziyaretçi gelmesini sağlamak ve Trabzon ekonomisine katkı yapmak olduğunu ifade eden Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, “İlimizin doğal güzelliklerini ve tarihi değerlerini daha çok tanıtarak, turizm konusunda mesafe kat etmek istiyoruz” dedi.

Trabzon’un var olan doğal güzelliklerini, tarihi değerlerini ve kültürel mirasını, ulusal ve uluslararası boyutta tanıtmak için 11-14 Şubat 2010 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü’nde açılacak olan “EMİTT 2010 FUARI”na katılacağını kaydeden Vali Kızılcık, “Buradaki standımızda Trabzon, tüm güzellikleri, sanatsal etkinlikleri, kültür varlıkları, kent hayatı, doğası, müziği, folkloru, geleneksel el sanatları, yöresel yemekleri ve çeşitli objeleriyle tanıtılacak” ifadelerini kullandı.

 Ayrıca 20-23 Şubat 2010 tarihinde Ankara’da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri”ne Trabzon’daki kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra Trabzon’un yetiştirdiği kültür ve sanat insanları ile sivil toplum kuruluşları katılacak. Yöresel ürünlerin sergileneceği “Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri” boyunca konserler, paneller, şiir dinletileri ve imza günleri düzenlenecek.

Vali Kızılcık, bu etkinliklerin yanın sıra Trabzon’un 1-4 Haziran 2010 tarihinde Arabistan’ın başkenti Riyad’da açılacak olan “Riyad Travel 2010”  uluslararası turizm fuarına davet edildiğini söyledi. Bu fuara katılacaklarını belirten Vali Kızılcık, “Riyad Travel 2010 Fuarı’na katılacağız. Trabzon’u tüm güzellikleriyle dünyaya tanıtmak için çalışma başlattık” diye konuştu.

45127VALİ12

Toplam Okunma Sayısı : 2101

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com