Rehber :
   
Beyaz Eşya ve Elektronik
Araslar Ticaret
Aydın Elektronik
Tekobiz
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.02.2010
Vali Kızılcık Çarşıbaşı İlçesinde İncelemelerde Bulundu...


Vali Kızılcık Çarşıbaşı İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Çarşıbaşı İlçesi’ni ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Beraberinde Emniyet Müdürü Feridun Boz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul ile birlikte ilçeye giden Vali Dr. Recep Kızılcık’ı Kaymakam Özkan Demir, Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, daire amirleri ve vatandaşlar karşıladı.

Vali Kızılcık ilk olarak kaymakamlığı ziyaret ederek, Kaymakam Özkan Demir’den brifing aldı. Kaymakam Demir’in ilçede bulunan kapalı spor salonuna bakım yapılması gerektiğini belirtmesi üzerine Vali Kızılcık, “Yeni yapılan bir spor salonunun neden bu hale geldiğini araştırmak ve sorumlularını bulmak gerekiyor. 2011 Olimpiyatları ilimizde yapılacak. Gençlerimizin sportif faaliyetlerini daha iyi şartlarda sürdürebilmeleri için kapalı spor salonunun biran önce bakımı yapılmalı ve 2011 Olimpiyatları’nda bu salonda yapılması düşünülen müsabakalara hazır olmalı” dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Vali Dr. Recep Kızılcık, başkan ile bir süre sohbet etti. Başkan Yılmaz, Vali Kızılcık’a, ziyaretin anısına ilçeye özgü keşan hediye etti.

Kırsal alanlarda yaşanan çöp sorununa da değinen Vali Kızılcık, İl Özel İdaresi’nin 2010 yılı bütçesinden 1 milyon lira ayırdıklarını belirterek, çöp sorununa el atıp bu sorunu çözeceklerini kaydetti.

Ardından yapım aşamasında olan ilçe hükümet binasının inşaatını gezen Vali Kızılcık, inşaatta incelemelerde bulundu.

 Çarşıbaşı esnafını da ziyaret edip sorunlarını dinleyen Vali Kızılcık, ilçenin ünlü keşanını üreten imalathanelerde incelemelerde bulundu. Keşanın Çarşıbaşı’nın, Trabzon’un adını dünyaya duyurduğunu belirten işyeri sahibi, bordo-mavi renklerde ürettikleri keşanın Trabzonspor’un başarısına göre satış grafiğinin değiştiğini söyledi. Bunun üzerine Vali Kızılcık, yaptığı açıklamada Trabzonspor’un sadece bir futbol takımı değil, bölgemiz ve ülkemiz için çok önemli bir değer olduğunu söyledi. Vali Kızılcık, konuşmasına şöyle devam etti:

“Keşan sadece Çarşıbaşı ilçemiz için değil Trabzon içinde önemli bir tanıtım ürünü. Tabi keşanın renklerinin Trabzonspor’umuzun renkleriyle dokunması keşana ayrı bir değer katıyor. Biz, Trabzonspor’umuzun başarısı için ve de keşanımızın daha iyi şartlarda üretilebilmesi için elimizden gelen desteği vermeye hazırız.”

   Halk Eğitim Merkezi’ni de ziyaret eden Vali Kızılcık, kursiyerlerin kurs gördükleri yerin fiziki şartlarının iyi olmadığını görünce, Kaymakam Demir’e Halk Eğitim Merkezi için yeni ve kullanışlı bir yer bulmaları talimatını verdi.

Son olarak ilçede faaliyet gösteren Akerko Su Ürünleri Soğuk Hava Deposu’nu gezen Vali Kızılcık, burada balıkçılar ve balık işleme tesis sahipleri ile bir araya geldi. Balıkçı ve tesis sahiplerinin sorunlarını dinleyen Vali Kızılcık, önümüzdeki aylarda var olan sorunları masaya yatırmak üzere bir sempozyum yapılması önerisini yaptı ve kendilerine her türlü desteği vereceğini söyledi.   

 IMG_4042

IMG_4025

IMG_3993

IMG_4014

IMG_3986

IMG_4057

IMG_4096

IMG_4084

IMG_4070

Toplam Okunma Sayısı : 1883

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com