Rehber :
   
Pastaneler
Tufan Pastanesi
Lokma Tatlı
Damla Pastaneleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.02.2010
Trabzon Belediyesi' den ihtiyaçlı vatandaşlara giysi yardımı


Belediyeden giysi yardımı
 


       Trabzon Belediyesi ihtiyaçlı vatandaşlara yönelik olarak başlattığı giysi yardımına devam ediyor. Belediye her ay 600 aileye yaklaşık 5 bin parça çeşitli giyecek yardımında bulunuyor.

       Esentepe Mahallesindeki Aile Yönlendirme ve kadın Danışma merkezinde bulunan Giysi Mağazasında işadamları, esnaf ve vatandaşların bağışladığı çeşitli giysileri ihtiyaçlı vatandaşlara veren belediye önemli bir sosyal sorumluluğu yerine getiriyor.

       Trabzon belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek ihtiyaçlı vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirterek, " İhtiyaçlı bin 400 ailemize her ay düzenli olarak gıda yardımında bulunuyoruz. Ayrıca her gün 450 aileye bin 150 adet ekmek yardımımız devam ediyor. Bunun yanında her ay 600 aileye yaklaşık 5 bin parça giyecek yardımı yapıyoruz. İşadamlarımız, esnaf ve duyarlı vatandaşlarımızın belediyemize yaptığı giyecek bağışlarını bizde ihtiyaçlı vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Duyarlılıklarından dolayı işadamlarımıza, esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1783

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com