Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.03.2010
"Bakkallar Tarihi Trabzon kentinin en önemli dokusudur"


Başkan Gümrükçüoğlu,
"Bakkallar Tarihi Trabzon kentinin en önemli dokusudur"
 


       Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası Başkanı Başar Maraba ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlunu ziyaret etti.

       Başkan Gümrükçüoğlu Bakkalar ve Sebzeciler Odası başkanlığına yeniden seçilen Başaran Maraba ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek, "Bakkallarımız tarihi Trabzon kentinin en önemli dokusudur" dedi.

       Bakkalların varlığını devam ettirmeleri için Belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Gümürküçüoğlu, "Bakkalların varlıklarını devam ettirmeleri aynı zamanda mahalle sakinleri arasında sosyal dayanışma ve güzel komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesine katkı sağlaması açısından son derece önemlidir. Büyük alışveriş merkezlerinin bakkallarımızın varlıklarını devam ettirmeleri yönündeki negatif etkilerini en aza indirmek için yasalar ve mevzuatlar çerçevesinde elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız" şeklinde konuştu.

       Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası Başkanı Başaran Maraba ise oda olarak bundan önce olduğu gibi Trabzon'un kalkınması ve gelişmesi için her zaman ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirterek, "Bu şehir bizim, başka Trabzon yok. Neticede hepimiz bir bütünüz. Bu bütünlüğün içerisinde bakkal esnafı da var ve bakkal esnafının da yaşaması gerekiyor. Bu anlamda büyük market yasasının çıkmayışı, dönem dönem ekonomik krizlerin oluşu bizleri zor durumda bırakmaktadır. Bu nedenle tabi iş başa düştü. Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası olarak üyelerimizin büyük marketlerle rekabet edebilmeleri için Bakkalım AŞ şirketini kurduk. Ayrıca bakkalımızı çağa uygun bir şekilde dizayn edip bizim bakkal adı altında bir araya toplamaya çalışıyoruz. Burada amaç tabela birlikteliği, mal alım birlikteliği ve mal satışında da ayın satış birlikteliği yapmak istiyoruz. Bu projeye tüm baka esnafımızı katmayı düşünüyoruz. Bu anlamda gösterdikleri sıcak karşılama ve desteklerinden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederim" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1501

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com