Rehber :
   
Beyaz Eşya ve Elektronik
Araslar Ticaret
Aydın Elektronik
Tekobiz
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.03.2010
Vali Kızılcık Yangın Yerinde İncelemede Bulundu...


Vali Kızılcık Yangın Yerinde İncelemede Bulundu

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Yavuz Köyü’nde sabah saatlerinde çıkan yangın sonrası olay yerine giden Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, yangın yerinde incelemelerde bulundu.

            Yangın sonrası maddi hasar meydana geldiğini belirten Vali Kızılcık, “Bu sabah Trabzon’umuzun Çarşıbaşı ilçesi Yavuz Köyü’nün Düz Mahallesi’nde elim bir yangın ile karşı karşıya kaldık. Elektrik direğinden çıktığını düşündüğümüz yangında maalesef 4 konutumuz ağır hasarlı, 2 konutumuzda hafif hasarlı, 7 samanlığımız ve 2 adet seranderimiz yanmış durumda. Yangında 2 büyük baş hayvanımız da telef oldu” dedi.

Yangında insan can kaybının olmamasının kendilerini teselli ettiğini ifade eden Vali Kızılcık, yaraların devlet vatandaş işbirliği ile en kısa zamanda sarılacağını söyledi. Vali Kızılcık, konuşmasına şöyle devam etti:

“Önemli olan insanın canına zarar gelmemsi, kaymakamımıza talimat verdik, gerekli tedbirler alınacak ve vatandaşımızın mağduriyeti en kısa zamanda giderilecektir. Vatandaşımızın özellikle talep ettiği elektrik sistemindeki arızaların giderilmesi içinde Trabzon’a döner dönmez gerekli talimatları Tedaş’a verip o ihtiyaçları da giderceğiz. Ümit ediyoruz bundan sonra hiçbir vatandaşımız bu tür afetlerle karşı karşıya kalmaz. Sosyal dayanışması çok yüksek olan Trabzon’umuz da vatandaşlarımızın bu yaralarını el ele verip en kısa zamanda saracağız.”

Yangından zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Kızılcık, bir bayanın 10’a yakın okuma yazma bilmeyen kadının sözcüsü olarak kendisinden gece okulu istemesi üzerine bu talebin hemen yerine getirileceğini söyledi. Bayanın, “Sayın Valim, okur yazar olsaydım en azından itfaiyeye telefon ederdim” sözü üzerine çok duygulanan Vali Kızılcık, “İşte kadınlarımızın okuma yazma bilmesinin ne kadar önemli olduğu ortada. Kadınlarımızın bu okuma yazma hevesi beni çok duygulandırdı ve de çok mutlu etti. En kısa sürede hemen gece okulunu burada açıp, kadınlarımızın okuma yazma öğrenmesini sağlayacağız “ şeklinde konuştu

 IMG_6599

IMG_6608

IMG_6606

Toplam Okunma Sayısı : 1802

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com