Rehber :
   
Optik&Saat
Suat Optik
Fatih Optik
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.03.2010
Kadınlar gününde kadın sanatçıdan fotoğraf sergisi ...


Konseri deprem nedeniyle iptal edilen
Zeynep Başkan sergi açtı
Kadınlar gününde kadın sanatçıdan fotoğraf sergisi
 


       8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlamaları çerçevesinde kadın sanatçı Neslihan Burçin Aydın'nın fotoğraf sergisi Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi'nde açıldı.

       Sergiyi Kadınlar Günü nedeniyle konser vermek için Trabzon'a gelen fakat Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle konseri iptal edilen Zeynep Başkan ile Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan birlikte açtılar.

       Açılışta konuşan Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan dünya kadınlar gününü kutlayarak, "Bu önemli günde kadınlarımıza yönelik birçok kültürel ve sosyal faaliyetler yapılıyor. Bunlardan birisi olan Kadın fotoğraf sanatçımız Neslihan Burçin Aydın'ın fotoğraf sergisini açmaktan son derece mutluyuz. Belediye olarak sanata ve sanatçıya destek vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

       Bölgemizin yetiştirdiği önemli sanatçılardan biri olan ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla vereceği konser deprem nedeniyle iptal edilen Zeynep Başkan serginin açılışında yaptığı konuşmada tüm kadınların bu önemli günlerini kutlayarak, "Elazığ'daki deprem nedeniyle vereceğimiz konseri ileri ki bir güne ertelemek zorunda kaldık. Depremde canlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1445

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com