Rehber :
   
Basın Kuruluşları
Kuzey TV
Aktif Radyo
Taka Gazetesi
İlk Haber Gazetesi
Kuzey Ekspres
Trabzon Tv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.03.2010
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, değerlendirmelerde bulundu.


Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Baktığımız zaman geçen hafta kötüydü, sonra güneş açtı. Galatasaray galibiyeti de bu güneşle birlikte geldi. Maça takımımız önemli bir pankartla çıktı. “Spor yaşatır, sigara öldürür” sloganını bu vesileyle bir kaz daha tekrarlamış olalım.

Galatasaray maçına iyi başladık, ancak sonrasında biz pozisyon bulduk. Seyir zevki iyi bir maç izlettiğimize inanıyorum. Özellikle son bölümlerde fazla pozisyon bulduk. Kazanmaya yakın taraftık. Futbolcuların isteği galibiyeti getirdi. Taraftar da iyiydi. Uzun zamandır büyük takımlara karşı kazanamamanın vermiş olduğu huzursuzluk vardı. Ancak bugün tribünlerin pozitif etkisi sahaya olumlu yansıdı. Bu bir lig maçıydı. 3 puanlık maçtı. Alttan gelen takımlar da var. Onlara yakalanmak istemiyorduk. Yukarıya çıkmak istiyoruz. Perşembe günü oynayacağımız Antalyaspor maçı bizim için çok daha önemli. Aynı seyirciyi umuyorum o maçta da buluruz ve alacağımız galibiyetle avantajlı konuma geçeriz. Galatasaray galibiyetini abartmaya gerek yok. Galatasaray’ı ilk kez yenmiyoruz.

 

Onur iyiydi. Görevini iyi yaptı. Bunun için kendisini tebrik ediyorum. İyi olduğu için oradaydı. Abartıp da kendisini kaybetmeyelim. Bizim çizgimiz belli. Kupada iddialıyız. Ligde yukarıya çıkmak istiyoruz. Şampiyonluğa uzak görünüyoruz ama çıkabildiğimiz kadar yukarı çıkmak istiyoruz. Diğer takımlar bizi ilgilendirmiyor, biz kazanabildiğimiz kadar kazanmak istiyoruz. Futbol değişken bir oyun. Kazandık ama yine eksiklerimiz var. Yarışı kadromuzdaki oyuncuların felsefesini geliştirip seneye de devam ettirmek istiyoruz. Galatasaray iyi bir kadro. Kadro açısından bana göre en iyi ekip”

Toplam Okunma Sayısı : 1465

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com