Rehber :
   
Özel Eğitim Merkezleri, Anaokulu, Kreşler
Coach English
Özel Nesrin Cirav Anaokulu
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.03.2010
Trabzon Belediyesi KTÜ' den 200 öğrenciyi Çanakkale'ye gönderdi.




       Trabzon Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 95. kutlama etkinlikleri çerçevesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden 200 öğrenciyi Çanakkale'ye gönderdi.

       Trabzon Belediyesi tarafından tahsis edilen dört otobüsle Çanakkale'ye giden öğrenciler iki gün sürecek geziyle birlikte şehitlikleri ve şehrin tarihi yerlerini ziyaret edecek.

       Trabzon Belediye Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çanakkale zaferinin Türk ve dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, " Milli birlik ve bütünlüğümüzün sağlanması açısından önemli olan Çanakkale zaferi ruhunu gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarılmasının sağlanması için değişik zamanlarda Çanakkale'ye öğrencilerimizi ve vatandaşlarımızı gönderiyoruz. Çanakkale Zaferinin 95. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde de KTÜ'den 200 öğrencimizi tahsis ettiğimiz dört otobüsle Çanakkale'ye gönderdik. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz bu geziyle birlikte Çanakkale şehitlikleri ve şehrin tarihi yerlerini ziyaret ederek tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan savaşın geçtiği yerleri görme imkânına kavuşacaklar. Belediye olarak bundan sonra da Çanakkale'yi ziyaret etmek isteyen öğrencilerimize yardımcı olamaya gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1789

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com