Rehber :
   
Organizasyon Şirketleri
ES Davet Organizasyon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.04.2010
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olarak katılacağımız YÖREX



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ve Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın destekleriyle; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin düzenleyip, yürüttüğü “Kriz Varsa Çaresi de Var” kampanyası çerçevesinde Antalya Ticaret Borsası, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı BAGEV’in ev sahipliğinde, ülkemizin önemli tarım, gıda, el sanatları ve sanayi ürünlerinin sergileneceği “YÖREX – 1. Yöresel Ürünler Fuarı”, “Sizin Oraların Nesi Meşhur” sloganıyla, 28 Nisan- 1 Mayıs 2010 tarihleri arasında Antalya Expo Center fuar merkezinde  gerçekleştirilecektir.

Fuarda, coğrafi işaret almış ya da henüz almamış olan, yöresinin adıyla anılan ya da yöresinin adıyla anılması istenen, bu adla ticari değer kazanmış ürünleri tanıtmak; pazarlarını geliştirmek; yeni pazarlar yaratmak ve bu ürünlerin ticari değerini arttırmak için yatırımcıları teşvik amacıyla tarım, gıda, el sanatları ve sanayi ürünlerimiz sergilenecektir.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olarak katılacağımız “YÖREX – 1. Yöresel Ürünler Fuarı”nda yer almak isteyen üye firmalarımızın ayrıntılı bilgi için; (462)326 80 70- 236 (Dahili) telefondan bilgi almalarını önemle rica ederiz.

http://www.yorexturkiye.com/tr

Toplam Okunma Sayısı : 1701

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com