Rehber :
   
Bayan Kuaförleri
Kuaför Emine
Kuaför Günay
Kuaför Esra
.Kuaför Rıza
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.06.2010
'Pantelic'in Fiyatında İndirim Yapıldı. Semih'le hiç görüşmedik.


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer gündemlerinde yer alan Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'le şu ana kadar hiçbir görüşme yapmadıklarını söyledi.

Amerika'dan döner dönmez transfer çalışmalarını DHA'ya değerlendiren Şener, "Semih, Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu. O nedenle biz kulübüyle görüşmeden kendisiyle asla görüşmeyiz, eğer Fenerbahçe, Semih'i bırakırsa veya Semih, 'Ben bonservisimi aldım' derse bir görüşme olabilir. Aksi taktirde iki kulüp asla karşı karşıya gelmez. Biz transferde etik davranmaya çalışıyoruz. Trabzonspor'un büyüklüğüne de bu yakışır" diye konuştu.

"PANTELİC'İN FİYATINDA İNDİRİM YAPILDI"

Şener, Polonyalı stoper Glowacki'nin transferinde olumlu gelişmeler yaşandığını belirterek, "Bu transferin biteceğini umuyoruz. Onun dışında Pantelic'in menajeriyle de görüşmelerimiz sürüyor. Daha önce yaptığımız görüşmelerde bizden çok yüksek rakamlar talep edilmişti. Şimdi ise bu fiyatta bir indirim söz konusu. Eğer koşullar daha uygun hale gelirse bu futbolcuyu da kadromuza katmak istiyoruz. Zaten şu andaki transfer önceliğimiz bir stoper ve bir forvet almak yönünde" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1542

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com