Rehber :
   
Haber Portalı
Yöresel Haberler
61 Haber
Zaguda.net
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.06.2010
Erdoğdu yolu 17 Haziran'da ihaleye çıkıyor ...


 Erdoğdu yolu ihaleye çıkıyor
 


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu' Erdoğdu yolunun yapım ihalesinin 17 Haziran'da yapılacağını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu Karayolları Bölge Müdürlüğü'nde yapılacak olan ihalenin Trabzon için hayırlı olması dileğinde bulundu.

       Atapark ile Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları arasında çift gidiş geliş olarak planlanan yol için şimdiye kadar 17 parselle anlaşma sağlandı. Bu güne kadar 4 milyon TL'lik kamulaştırma bedelinin ödendiği Erdoğdu yolunun 2014 yılına kadar tamamlanması planlanıyor. Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi bünyesinde oluşturulacak bir kurulun güzergah üzerinde yeri bulunan hak sahiplerine proje konusunda bilgi vereceğini

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tamamlandığında Trabzon trafiğinde önemli bir rahatlama sağlayacak Erdoğdu yolunun 17 Haziran tarihinde yapım ihalesinin yapılacağını belirterek, "Erdoğdu yolunda kamulaştırma çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Kamulaştırmalar yapılırken bir yandan da yolun yapılması için gerekli hazırlıklar tamamlanarak yapım ihalesine çıkıldı. 2014 yılına kadar tamamlamayı planladığımız Erdoğdu yolu için bu güne kadar 4 milyon TL ödeme gerçekleştirildi. Ayrıca Erdoğdu yolunda 5 kavşak yapımı planladık. Kavşak düzenlemelerinin de yapılmasıyla birlikte Trabzon trafiğinde çok önemli bir rahatlamanın olacağına inanıyorum. Trabzon Belediyesi bünyesinde İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısının başkanlığında oluşturulacak olan bir kurul yol güzergâhında yeri bulunan vatandaşlarımıza güzergahla ilgili bilgi vermek için görev yapacaklar" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1546

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com