Rehber :
   
Doğalgaz ve Kalorifer Tesisatı
Ortes Tesisat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.06.2010
Akıllı duraklar ve akıllı biletler için açılan ihale sonuçlandı.


Duraklar ve biletler akıllanıyor
 


       Trabzon Belediyesi tarafından kent genelinde yapılacak akıllı duraklar ve akıllı biletler için açılan ihale sonuçlandı.

       Akıllı duraklar ile belediye otobüs hizmetlerinde abonman bileti yerine kullanılacak akıllı kartların kullanılmasını sağlayacak hizmetlerin yapım ihalesini Ankart Kart Teknoloji Hizmetleri A,Ş aldı.

       Yüklenici firma İlk etapta kent genelinde 10 akıllı durak yaparak üç ay içerisinde belediyeye teslim edecek. Akıllı Durak ve akıllı kart uygulama hizmetleri yaklaşık 2 milyon 500 bin TL'ye mal olacak.

       Akıllı durak uygulamasıyla birlikte akılı kart sisteminin hizmet alım sözleşmesi Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Ankart Kart Teknoloji Hizmetleri A,Ş adına Reşat Yiğit Tuncel arasında imzalandı.

       Sözleşme imza töreninde konuşan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu söz verdikleri projeleri bir bir gerçekleştirmeye başladıklarını ifade ederek, "Bu projelerimizde bir tanesi de akılı duraklardı. Akıllı duraklar ile vatandaşların belediye otobüslerine binerken kullandıkları abonman bileti yerine kullanılacak akıllı kart uygulamasına geçmek için açtığımız ihale sonuçlandı. İhaleyi alan firma ile sözleşmemizi imzaladık. Üç ay içerisinde kentimize 10 akıllı durak kazandırmış olacağız. Akıllı duraklar sayesinde vatandaşlar belediye otobüslerin seyir yaptığı güzergahlar, otobüsün nereden geldiği ve hangi saatte bekledikleri durakta olacağını öğrenebilecekler. Akıllı kart uygulamasıyla da abonman bilet uygulaması tarihe karışacak" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1435

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com