Rehber :
   
Restaurant Bar, Cafe Bar, Pub
Altmışbir'a
Galanima Restaurant
Lazeli Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.06.2010
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2 gün boyunca Trabzon' daydı...


Başbakan Erdoğan Trabzon’da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün ve yarın bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere öğle saatlerinde Trabzon’a geldi.

Erdoğan’ı, Trabzon Havalimanı’nda, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu Trabzon  Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, milletvekilleri ve diğer yetkililer ile çok sayıda vatandaş karşıladı.

 Ardından Karadeniz Teknik Üniversitesine giden Başbakan Erdoğan KTÜ Senatosunca kendisine verilen Fahri Doktora ünvanı törenine katıldı.

Daha sonra Trabzon Atatürk Alanı’nda halka hitap eden Başbakan Erdoğan,  toplu açılışlar yaparak, TOKİ tarafından yaptırılan toplu konutların anahtarlarını hak sahiplerine verdi. Devamında Trabzon’da uygulamaya konulan mikro kredi başvurusu yapan vatandaşlara kredilerini takdim etti. Konuşmasına, Akyazı Projesine çok yakın bir zamanda başlayacaklarını ve 2 yılda bitirecekleri müjdesini vererek tamamladı.

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık da törende yaptığı konuşmada, temel hak ve hürriyetlerin, uluslararası evrensel değerlerin, uluslararası barışın tesisi için cesur ve kararlı adımlar atan, değişen ve gelişen Türkiye’nin, yeni dünyanın lideri olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kıymetli Başbakanının Trabzon’a teşrifinden ve yapmış olduğu devamlı katkıdan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

 Başbakan daha sonra partililerle İl Danışma Meclisi Toplantısı yaptıktan sonra Trabzonspor Kulübünü ziyaret etti.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Toplam Okunma Sayısı : 1985

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com