Rehber :
   
Tekstil ve Konfeksiyon
Saka Giyim
Dizayn Tekstil
Meryem İç Giyim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.07.2010
Trabzon Belediyesi 250 çocuk için gezi ve eğlence programı düzenledi.


Trabzon Belediyesi sünnet ettireceği 250 çocuk için
gezi ve eğlence programı düzenledi.
Sünnet çocukları unutulmaz bir gün yaşadı.
 


       Trabzon Belediyesi sünnet ettireceği 250 çocuğa düzenlediği gezi ve eğlence programıyla sünnet çocuklarına unutulmaz bir gün yaşattı. 12 Temmuz pazartesi gününden itibaren Fatih Devlet Hastanesinde 20'şer kişilik gruplar halinde hijyenik ve sağlıklı ortamda sünnet ettirilecek çocuklara önce sünnet elbiseleri giydirilerek belediye ait Mavi Karadeniz gemisiyle deniz turu attırıldı. Gemi turuna Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan, Osman Gökhan Bali ve çocukların aileleri katıldı. Gemi turunda sünnet ettirilecek çocuklar velileriyle birlikte kolbastı ve horon oynayarak neşeli dakikalar geçirdiler.

       Gemi turunun ardında Zağnos Vadisi'ne getirilen sünnet çocuklarına pilav ve ayran ikramı yapılarak hatıra fotoğrafı çektirildi. Ayrıca çocuklara, Trabzon Belediyesi tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler dağıtıldı.

       Zağnos Vadisi'nde düzenlenen törende konuşan Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdürdüklerini belirterek, "Sünnet olarak gençliğe adım atacak olan çocuklarımızın bu mutlu günlerinde onlarla birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Sünnet olacak çocuklarımıza sünnet öncesi gezi ve eğlence programı düzenleyerek onlara bu anlamlı günlerinde katkı sağlamayı amaçladık. Çocuklarımızın bu özel günlerinde desteklerini esirgemeyen Devlet Bakanımız Faruk Özak'a, Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na, Sağlık İl Müdürümüz Dr. Halit Çınarka'ya, Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Akyol'a, İşadamımız ve aynı zamanda belediye meclis üyemiz Mustafa Beyazlı'ya ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

       Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali ise konuşmasında belediye tarafından geleneksel hale getirilen sünnet şöleni ile bu yıl 250 çocuğu sünnet ettireceklerini belirterek böyle güzel bir organizasyonla sünnet ettirilecek çocuklara güzel bir gün yaşatmaları adına emeği geçenlere teşekkür etti.

       Törenler "HOZANGEL" müzik grubu tarafından verilen konser ve eğlence programıyla son buldu.

Toplam Okunma Sayısı : 1468

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com