Rehber :
   
Medikal
Numune Medikal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.09.2010
Slovakya Büyükelçisinden Trabzon Belediyesine Ziyaret


Slovakya Büyükelçisinden Belediyeye Ziyaret
 


       Slovakya Cumhuriyeti Büyükelçisi Vladimir Jacabcin ile Slovakya Trabzon Fahri Konsolosu Suat Gürkök Trabzon Belediye Başkanvekili Ergin Aydın'ı ziyaret etti.

       Slovakya ile Türkiye arasındaki ilişkileri daha da geliştirmek ve güçlendirmek için Trabzon'da fahri konsolosluk açtıklarını ifade eden Büyükelçi Jacabcin böylesine tarihi bir şehirde fahri konsolosluklarının olması iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesinde önemli bir unsur olacağını söyledi. Büyükelçi Jacabcin, Slovakya'dan bir şehrin Trabzon şehri ile kardeş şehir olması için çalışmalar başlatacaklarını ifade ederek, gördükleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı Trabzonlulara teşekkür etti.

       Başkan Vekili Aydın, Trabzon'da açılacak Slovakya fahri konsolosluğunun iki ülke arasından var olan dostane ilişkilerin daha da ileriye taşınmasına katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Başkan Vekili Aydın Trabzon Belediyesi olarak ilişkilerini daha da gelişmesine katkı vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

       Konuşmaların ardından Başkan Vekili Aydın Büyükelçi Jacabcin'e ziyaretin anısına telkâri işlemeli plaket ile çeşitli hediyeler verdi. Büyükelçi Jacabcin'in de Aydın'a el yapımı kristal tabak ve Slovakya Ankara Büyükelçilik çalışanları tarafından çekilen ve Türkiye'nin tarihi, doğal güzelliklerini yansıtan fotoğraf kitabını hediye etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1528

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com