Rehber :
   
Şekerleme ve Şeker Ürünleri
Karabekir Şekerleme
Celaloğlu Arzu Helva
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.12.2010
Küresel Isınma konulu fotoğraf sergisi Valinin katılımıyla açıldı.


Vali Sanatın Yanında

Trabzon’da ‘Küresel Isınma’ konulu fotoğraf sergisi Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın da katılımıyla açıldı.

Trabzon İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesiyle açılan sergi ile küresel ısınmaya dikkat çekilmesi hedefleniyor.

Kültür ve sanat faaliyetlerine ciddi destek veren Trabzon Valisi Recep Kızılcık’ın desteği ile açılan sergide, küresel ısınmanın etkisiyle yeryüzünde tahrip olan alanların fotoğrafları yer alıyor.

 

Serginin açılışı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Emniyet Müdür Vekili Akın Şener, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, TESOB Başkanı Metin Kara, Türk Eğitim Vakfı Trabzon Şube Başkanı Hasan Melek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul, Özel İdare Sosyal İşler Müdürü Mehmet Turan Özdemir, sanatçılar ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

 

Açılışı yapan Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon’un kültür ve sanat kenti olduğunu hatırlatarak İl Özel İdaresinin kültür ve sanat faaliyetlerini desteklediğini belirtti ve emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Kızılcık serginin açılmasında katkılarından dolayı Trabzonlu fotoğraf sanatçısı Ali Mermertaş’a plaket verdi.

 

Sergide, alanında uzman Türkiye genelinde 13 fotoğraf sanatçısının ( Fatih Sönmez-Van, Ali Mermertaş-Trabzon, Ayhan Maraşlı-Adana, Bekir Tuğcu-İstanbul, Ergün Karadağ-Bursa, İlhan Maraşlı-Adana, Melih Sular-Kocaeli, Metin Kalaycı-Trabzon, Murat Şanlı-Trabzon, Tacettin Yüksel-İstanbul, Hakkı Ceylan-İstanbul, Yılmaz Topçu-Aydın’ın eserleri yer alıyor. Toplam 29 eserden oluşan sergi, 10 Aralık’a kadar açık kalacak.

 

 

Sergideki eserleri çok beğenen Vali Kızılcık, İl Özel İdaresi’ni de kültür ve sanata desteğinden dolayı kutladı.

IMG_1810

IMG_1817

IMG_1820

IMG_1827

IMG_1835

IMG_1844

Toplam Okunma Sayısı : 1915

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com