Rehber :
   
İş Güvenlik Malzemeleri
Mekap Ayakkabıcılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.03.2011
Güneş; ortaya koydukları mücadeleyle şampiyonluğu hak ettiklerini söyledi


Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, ortaya koydukları mücadeleyle şampiyonluğu hak ettiklerini söyledi.

Zaman Gazetesi'nin merkez binasında gerçekleştirilen 21. Yılın Sporcusu Ödül Töreninde ödüller sahiplerini buldu. Törene TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’in yanı sıra çok sayıda davetli, kulüp başkanı, yönetici, teknik adam ve sporcular katıldı. Törende Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yılın teknik direktörü, başarılı futbolcumuz Selçuk İnan ise yılın futbolcusu ödülünü aldı. Güneş’e ödülünü Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Selçuk’a ise eski futbolcu ve yorumcu Hakan Şükür takdim etti.

 

Ödül Töreni'nde bir konuşma yapan Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, ligde sonucun belirlenmesi için 11 haftanın kaldığını ve birçok takımın yarışın içinde olduğunu belirterek, şunları söyledi:

 

''Konum itibarıyla Fenerbahçe ile biraz önde olmamız rekabeti ortaya çıkartıyor. Ama sonuna bakmak lazım. Önemli olan bizim ne yapacağımız. Bugüne kadar iyi maçlar oynadık. İkinci yarı belki biraz beklentilerin altında kaldık. Özellikle stadımızda kaybettiğimiz 6 puan bize sıkıntı yarattı. Bu da Fenerbahçe'yi yarışa ortak etti ve öne çıkarttı. Ama şimdiden Fenerbahçe'yi, Trabzonspor'u favori göstermek doğru değil. Lig devam ediyor ve daha çok maç var. Trabzonspor, oynadığı oyun itibarıyla şampiyonluğu hak ediyor. Gerginlik yaratılmadan, fair-play içinde yarış olsun ve hak eden kazansın.''

 

Güneş, hem kendilerini hem de diğer takımları etkileyecek yan unsurlar istemediklerini dile getirerek, ''Futbolun güzelliği sahada oynanan oyundur'' ifadesini kullandı.

 

Başarılı oyuncumuz Selçuk İnan da kendi sahalarında son 3 maçı kazanamadıklarına işaret ederek, ''Ama bunlar futbolda olan şeyler. İlk yarı 11 maç üst üste kazandık. Yine bunu yapabiliriz. Önemli olan bundan sonraki maçlarda aynı hataya düşmemek. Hataya düşmeden de şampiyon olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.






Toplam Okunma Sayısı : 1285

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com