Rehber :
   
Şekerleme ve Şeker Ürünleri
Karabekir Şekerleme
Celaloğlu Arzu Helva
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.03.2011
Müftü Çakı'dan Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret...


Müftü Çakı'dan Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret
 


       Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı ve beraberindekiler Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret ederek, Belediye yeni hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulundu.

       Müftü Veysel Çakı, Belediye hizmet binasının güzel hizmetlere vesile olmasını dileyerek, "Güzel mekânların içerisinde güzel insanların güzel hizmetler yapması en büyük temennimizdir. Bölge vilayeti konumunda olan Trabzon'da böylesine güzel mekânların olması hepimizi gururlandırmaktadır. Kentimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Müftülüğümüz ve Diyanetimiz kuşaklarımızın gelişmesinde, şehrimizin barış, huzur ve kardeşliğin kenti olması için büyük gayretler gösteriyor. Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Belediye olarak her zaman müftülüğümüzün yanında olduğumuzu belirtmek isterim" diye konuştu.

       Ziyarette Müftü Çakı, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan "21. Yüzyıl Türkiye'sinde Din ve Diyanet" adlı eseri hediye etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1366

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com