Rehber :
   
Yöresel Yemekler
Karpi Pide Salonu
Pidecim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.03.2011
Kadınlara Öfke ve Öfke Kontrolü Semineri Verildi...


Kadınlara Öfke ve Öfke Kontrolü Semineri Verildi

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık’ın himayesinde kadınların bilinçlendirilmesi ve farkındalıklarının arttırılması amacıyla organize edilen eğitim kampanyası kapsamında Erdoğdu Toplum Merkezi’nde kadınlara yönelik ‘Öfke ve Öfke Kontrolü’ semineri düzenlendi.

Seminere Psikolog Sezgin Natir, Şükran Turhan Kabak, Sosyolog Esengül Kibar ve yaklaşık 50 kadın dinleyici katıldı.

Sema Kızılcık’ın evlere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında toplum merkezindeki kadınların ihtiyaçlarına göre belirlenen seminerlerden ilki Trabzon Toplum Merkezi’nde Kadınların Hukuksal Sorunları hakkında olmuştu.

‘Öfke ve Öfke Kontrolü’ adı altında gerçekleşen seminerlerin ikincisini Psikolog Sezgin Natir verdi.

Psikolog Sezgin Natir, seminerde kadınlara, öfkelerini ortaya çıkarmada yaşadıkları problemler ve nelere öfke vermeleri konularında detaylı bilgiler verdi.

Sosyolog Esengül Kibar ise, kadınların her yönden bilinçlendirilmesi, ihtiyaç duydukları alanlarda eğitilerek insan ve insan ilişkileri konularında güçlendirilmeleri yönünde aile yapılarına katkı sağlayacak olan bu eğitimlerin Bayan Kızılcık’ın himayesinde devam edeceğini ifade etti.

Kadınların aile içi iletişimlerinin artmasına, psikolojik ve sosyal iletişimlerinin iyileşmesine yaptıkları ve yapacakları katkıdan dolayı Sosyolog Esengül Kibar, bu eğitime olanak sağlayan ve öncülük eden Sema Kızılcık’a teşekkürlerini iletti.

Toplam Okunma Sayısı : 1684

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com