Rehber :
   
Haber Portalı
Yöresel Haberler
61 Haber
Zaguda.net
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.03.2011
'Şampiyonluğa 61 Kala Trabzonspor' Sinan Zengin KTÜ'de sundu


Genel Müdürümüz Sinan Zengin, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen “Şampiyonluğa 61 Kala Trabzonspor” sunumuna konuşmacı olarak katıldı.

KTÜ Mehmet Yazıcı Amfisi’nde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri Gülsüm Aslan, Seda Çavuşoğlu, Kader Uzundiz, Merve Kılıççeker ve Kübra Şenses tarafından düzenlenen sunuma Genel Müdürümüz Sinan Zengin’in yanı sıra Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Örs ve Yrd. Doç. Dr. Hasan Ayyıldız ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Trabzonspor tarihini, başarılarını ve taraftar yapısını anlatan slayt gösteriyle başlayan sunumun devamında Genel Müdürümüz Sinan Zengin, kürsüye çıkarak futbolun günümüzde geldiği nokta ile ilgili bir konuşma yaptı.

Zengin, konuşmasında futbol sektörünün son yıllarda gösterdiği gelişimi, endüstriyel yapısını, ortaya çıkardığı ekonomik büyüklüğü, günümüzde dünyada ve ülkemizde ulaştığı noktayı ve kulübümüzün bu gelişmeler karşısında almış olduğu pozisyonla birlikte yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Zengin, futbolun bugün geldiği noktada markalaşamayan ve kurumsal yapısını oluşturamayan kulüplerin gelir yaratamadıklarını ve dolaysıyla yarışmacı olamadıklarını hatta yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldıklarına dikkat çekti.

Kulübün marka değeri, kurumsal yapısı ve borsa hakkında da açıklamalar yapan Genel Müdürümüz Sinan Zengin, daha sonra öğrenciler tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Zengin, bir öğrencinin Trabzonspor’un şampiyonluk şansı ve Akyazı Stadı’nın son durumu hakkındaki sorusuna, “Trabzonspor bu sezon şampiyon olacaktır. Buna kesinlikle emin olabilirsiniz. Şu an sadece ligin ilk yarısında elde edilen avantaj kaybolmuş durumda. Stat konusunda ise çalışmalar TOKİ tarafından sürdürülmekte. Bu tesisisin de 3 yıl içinde tamamlanması planlanıyor” cevabını verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Genel Müdürümüz Sinan Zengin’e katılımını nedeniyle bir plaket takdim edildi.

Sunumun sonunda yapılan çekilişte 25 kişiye maç bileti, 5 kişiye futbolcularımız tarafından imzalanan forma, 5 kişiye imzalı top ve tüm katılımcılara Trabzonspor rozeti ve anahtarlığı hediye edildi.

Ayrıca İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde kurulan TrabzonCell ve TrabzonNET stantlarına öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.


















Toplam Okunma Sayısı : 2819

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com