Rehber :
   
Basın Kuruluşları
Kuzey TV
Aktif Radyo
Taka Gazetesi
İlk Haber Gazetesi
Kuzey Ekspres
Trabzon Tv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.12.2011
Trabzon Yeni Bir Uluslararası Organizasyona Hazırlanıyor




       Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası'nın Trabzon'da Yapılması İçin Çalışmalar Sürüyor

       Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) Heyeti, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

       Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası'nın Trabzon'da yapılması için incelemelerde bulunan ISF Genel Sekreteri Jan Coolen, ISF Hentbol Teknik Komite Başkanı Tom Christensen, Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala ve Okul Sporları Federasyonu üyeleri Trabzon'daki çalışmalarını tamamladı.

       Heyet Trabzon programı içerisinde Başkan Gümrükçüoğlu ile de bir araya geldi. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret eden heyette ISF Genel Sekreteri Jan Coolen, ISF Hentbol Teknik Komite Başkanı Tom Christenene, Federasyon Başkan Ayhan Pala, Hasan Ceylan ISF Futbol Teknik Kurul Başkanı yer aldı.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un bir spor kenti haline geldiğini ifade ederek, "Trabzon tarihi, kültürü, sanatı ve sporu ile bir dünya kentidir. Karadeniz Oyunları, EYOF, Şampiyonlar ligi organizasyonlarıyla hem kentimizin dünyaya tanıtılmasını sağlıyoruz, hemde spor ekonomisinin şehrimize kazandırdıkları ile büyük mutluluk duyuyoruz. Bu nedenle 2014 Dünya Liseler Hentbol Şampiyonasının ilimize alınması için üzerimize düşen ne görev varsa yerine getirmeye hazırız" dedi.

       Olimpiyat kenti unvanını kazanan Trabzon'un böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, "Yaptığınız başarılı çalışmalarınızdan ötürü sizleri tebrik etmek istiyorum. Bu organizasyon Trabzon için bir tanıtım ve gelir kaynağı olacak. İnşallah bu organizasyonu da en iyi şekilde gerçekleştireceğiz. Avrupa Gençlik Olimpiyatları'nı (EYOF) başarıyla gerçekleştirdiğimiz için diğer organizasyonlar daha kolay olacaktır. Bu anlamda yeterli tecrübe ve altyapımız var. Trabzon'a 2011 EYOF sayesinde birçok üst düzey tesis yapıldı. Bu tesislerin yapılmasından daha önemlisi bu tesislerin kullanılmasıdır. Trabzon'da her yıl en az bir tane Uluslararası faaliyet düzenlenmelidir. Bu şampiyonanın ülkemize ve Trabzon'a alınmasında uğraş veren Federasyon Başkanı olarak sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

       ISF Genel Sekreteri Jan Coolen ise Trabzon ilinde yaptıkları incelemelerin kendilerini çok etkilediğini ifade ederek, "Trabzon ilini ziyaretimizden dolayı son derece memnunuz. Trabzon'un spor altyapısı ve doğal güzellikleri bizi yeterince büyüledi. Trabzon'da şuana kadar yaptığımız incelemelerden son derece memnun kaldık. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

       Ziyaret karşılıklı hediyelerin verilmesiyle son buldu.

       Heyet incelemelerin ardından turnuvanın yapılacağı ülkeyi, Türkiye, Fransa ve Makedonya arasından tercih edecek.

Toplam Okunma Sayısı : 1562

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com