Rehber :
   
Basın Kuruluşları
Kuzey TV
Aktif Radyo
Taka Gazetesi
İlk Haber Gazetesi
Kuzey Ekspres
Trabzon Tv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.12.2011
Bayan Kızılcık'a Altınokta Körler Derneği'nden Plaket


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Altınokta Körler Derneği Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti.Sosyal konulara duyarlılığıyla bilinen Bayan Kızılcık’ı ziyarette Altınokta Körler Derneği Trabzon Şube Başkanı Mehmet Çiçek, yöneticiler ve üyeler karşıladı.

            Şubedekilerle sohbet eden Bayan Kızılcık, engellilerin her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini dile getirerek, “Engelli vatandaşlarımızın topluma uyum sağlamaları ve engellerin kaldırılması için çalışmalar yapılmaktadır. Vali Beyin de söylediği gibi bizler vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Sıkıntılarınız olması halinde bana her zaman ulaşabilirsiniz. Ben sizin her zaman yanınızdayım. Bundan sonra da sizlerle bir araya gelerek sizlerin sıkıntılarını dinlemeye devam edeceğim. Benimle görüşmeden çekinmeyin” dedi.

            Şube Başkanı Çiçek ise Vali Kızılcık ve eşleri Sema Kızılcık’ın her zaman yanlarında olduklarını görmenin kendilerine güç kattığını ifade ederek, “Biz göremediğimiz için duyularımız daha gelişmiş. Bu nedenle Vali Bey’in ilk geldiği zamanlarda sesini duyarsam nasıl biri olduğunu anlarım demiştim. Bir televizyonda kendisinin sesini duydum ve ‘işte Trabzon’a bir Vali geldi’ dedim. Sizlerden büyük yakınlık gördük. Sizlerden gördüğümüz bu destek nedeniyle çok mutluyuz. Yanımızda olduğunuzu görmek bize güç veriyor. Bu destekleriniz nedeniyle sizlere plaket vermeye karar verdik” şeklinde konuştu.

            Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Bayan Kızılcık’a desteklerinden dolayı plaket verdiler. Bayan Kızılcık, İş Kur destekli hazırlanan‘Konuşan Bilgisayar Projesi’ kapsamında hazırlanan oda da incelemelerde bulundu. Bayan Kızılcık, Şube Başkanı Çiçek’in kira gelirleri konusunda yardım taleplerine de destek sözü ver

Toplam Okunma Sayısı : 1831

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com