Rehber :
   
Kurumlar
İl Kültür Turizm Müdürlüğü
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası
Trabzon Valiliği
Trabzon Mes. Eğit. Bil. Mer.
Beşikdüzü Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.01.2012
Vali Kızılcık, "2012 Yılında Hedefimiz İse İlk Üçe Girebilmektir"


     
 
 
     

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 2011 yılının değerlendirmesi ve 2012 yılının planın yapılması kapsamında hazırlanan Kaymakamlar Toplantısı Valilik B Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında 17 kaymakama seslenen Vali Kızılcık,  kaymakamların ‘iki gününü birbirine eşit geçiren ziyandadır’ düsturundan hareket etmelerini istedi.

Kaymakamlar Toplantısı’nın gündeminin çok yoğun olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, “2011 yılının toplu bir değerlendirmesi ve 2012 yılının planlaması yapılacak bu toplantı gündemimizde bir hayli yoğun. Bizim doğrudan sorumlu olduğumuz başta asayiş ve güvenlik olmak üzere birçok konu hakkında görüşeceğiz. Gündemimizin bir başka konusu olimpiyatlar kapsamında ilimize kazandırılan tesislerin ve gençlik merkezlerinin en rantabl şekilde kullanılması da olacak. Eğitim ve sağlık konularında da karşı karşıya kalınan sorunlar ve dile getirilen memnuniyetlerde değerlendirilecek. Özellikle geçtiğimiz yıl etkin olarak faaliyete geçen Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın bölgede çıktığı projelerde il ve ilçeler olarak başarılarımız ve handikaplarımız da gündeme gelecek” dedi.

Yaşanabilir kentler sırlamasında dördüncü sırada yer alan ilimizin bu sene için en az üçüncü sıraya çıkabilmesini hedeflediklerinin altını çizen Vali Kızılcık, “ 2011 yılında yapılan değerlendirmede Trabzon’umuz dördüncü sırada yer aldı. 2012 yılında hedefimiz ise ilk üçe girebilmektir. Bu anlamda hangi konularda çalışma yapabiliriz onları da değerlendireceğiz. 2012 yılının da büyüyen gelişen ülkemiz ve ilimiz için daha iyi geçeceğine inancım tamdır.  Başta asayiş, güvenlik ve eğitim olmak üzere DOKA’nın çağrıya çıktığı projelerde göstermiş olduğunuz başarılar nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerin aynı başarısının devam etmesini diliyorum. ‘iki gününü birbirine eşit geçirenziyandadır’ düsturundan hareketle 2012 yılının 2011 yılına göre daha başarılı olması gereken bir yıl olduğunu düşünüyorum. Bu başarıda da sorumluluk alarak liderlik yapacağınıza olan inancımı ifade ediyor,  2012 yılının başta milletimiz olmak üzere Trabzon’umuza ve hepimize hayırlı uğurlu ve sağlıklı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1255

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com