Rehber :
   
Medikal
Numune Medikal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.01.2012
Başkan Gümrükçüoğlu, 'Büyükşehir'i değerlendirdi


   

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un 'Büyükşehir' kapsamına alınması için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

       Başkan Gümrükçüoğlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Kaya'nın da katıldığı muhtarlar toplantısında yaptığı konuşmada Trabzon'un 'Büyükşehir' olması için yapılan çalışmaların geldiği son durumu değerlendirdi. Başkan Gümrükçüoğlu, 11 il ile birlikte Trabzon'un büyükşehir olması noktasında İçişleri Bakanlığı ile TBMM hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Bu konu büyük bir ihtimalle önümüzdeki aylarda TBMM'nin gündemine gelecek. Trabzon'un tüm sınırları ile birlikte 2014 yılından itibaren büyükşehir statüsüne kavuşması beklenmektedir" dedi.

       Gümrükçüoğlu, belde ve ilçe belediyeleri ile köylere imkanları ölçüsünde katkı da bulunmaya gayret gösterdiklerini belirtti. Gümrükçüoğlu her mahalleye eşit hizmet prensibiyle yola çıktıklarını belirterek, "Mahalle muhtarlarımızla birlikte aciliyet sırasına göre yapılacak işleri belirliyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde sorunlara çözüm getirmeye çalışıyoruz. Ama bazen isteklerin tamamına da yerine getiremeyebiliyoruz. Burada muhtarlarımızın istekleri bizler için yol gösterici olmaktadır" diye konuştu.

       Gümrükçüoğlu ayrıca belediyeye kazandırdıkları ve saatte 240 ton asfalt üretme kapasitesine sahip olan plentin hizmet vermeye başladığını belirterek, imkanları ölçüsünde mahallelerin, beldelerin ve ilçelerin asfalt taleplerini karşılamaya gayret göstereceklerini de sözlerine ekledi.

Toplam Okunma Sayısı : 1213

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com