Rehber :
   
Baharat & Aktar
Beşikçi Baharat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.01.2012
Ayder Kardan Adam Şenlikleri'ne Hazırlık Toplantısı Düzenlendi


     
 
 
     

 Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nda bu yıl 5'incisi yapılacak Ayder Kardan Adam Şenlikleri'nin hazırlıkları sürüyor.

 Bu yıl 28-29 Ocak tarihlerinde yapılması kararlaştırılan şenlik için Çamlıhemşin Kaymakamlığında Kaymakam Hasan Gündoğdu, Belediye Başkanı İdris Lütfü Melek, İlçe Jandarma Komutanı Cevdet Yaman, İlçe Emniyet Amiri Bülent Kısa, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Osman Haşimoğlu, Sağlık Grup Başkanı Ayşe Bodur, Çamlıhemşin Doğa Sporları ve İhtisas Spor Kulübü (ÇADOSK) Başkanı Osman Demirci ile diğer ilgililerin katılımıyla toplantı yapıldı. Toplantıda, şenliğin başarılı geçmesi için yapılması gerekenler görüşüldü.

 ÇADOSK Başkanı Osman Demirci, toplantının ardından yaptığı açıklamada, kar yağışı olması halinde kendi araçları ile gelecek misafirlerin zincir, çekme halatı gibi ekipmanlarının olması gerektiğini söyledi. Park ile ilgili görevlilerden yardım istenilmesi gerektiğini ifade eden Demirci, "Çadır ile konaklama dışında konaklama yapacak olanların, rezervasyonlarını önceden yaptırmaları gerekmektedir. Konaklama, yiyecek ve içerecek ile ilgili ihtiyaçlar önceden tespit edilmiş açık olan tesislerde giderilecektir. Araçların park edilmesi sırasında trafiği kapatacak, engelleyecek veya acil durumda tıkanıklığa yol açacak bir şekilde araç parkı yapılmamalıdır." dedi.

Kaynak: http://www.61haber.com

Toplam Okunma Sayısı : 1824

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com