Rehber :
   
Baharat & Aktar
Beşikçi Baharat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.02.2012
Türkiye'nin Büyük Bölümü Yağışlı Geçecek


   
 
 
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hava sıcaklığı, Marmara ve Karadeniz'de 5 ila 7 derece, kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Türkiye'nin büyük bölümü yağışlı geçecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin büyük bir bölümünde görülecek yağışların; Muğla, Antalya'nın doğu ilçeleri, Hatay, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Trakya ile iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Rüzgar genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege ile Doğu Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı, Kuzey Ege ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yünlerden kuvvetli (40-60 km/s), Marmara ile Batı Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer fırtına (60-80 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor.

Yağışların Muğla, Antalya'nın doğu ilçeleri, Hatay, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI-

Rüzgarın Güney Ege ile Doğu Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı, Kuzey Ege ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/s), Marmara ile Batı Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer fırtına (60-80 km/s) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-BUZLANMA VE DON UYARISI-

Trakya ile iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-ÇIĞ UYARISI-

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güney ve doğusunda eğimin fazla olduğu alanlarda oluşabilecek çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1146

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com