Rehber :
   
Oto Kiralama
Eko Rent A Car
Europcar Araç Kiralamal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.02.2012
Güneş Oyuncularına Son Uyarıları Yaptı…


     
 
 
     

Spor Toto Süper Ligi'nde geçtiğimiz hafta Medical Park Antalyaspor karşısında şok bir yenilgi alan Trabzonspor, yarın akşam sahasında konuk edeceği Gaziantepspor'u mağlup ederek yeniden moral bulmak istiyor.

 Hafta içerisindeki antrenmanlarda, sezon sonunda koydukları hedeflere ulaşma adına bu maçı kazanmaları gerektiğini vurgulayan Şenol Güneş'in, orta saha oyuncularına daha aktif olmaları konusunda uyarılarda bulunduğu belirtildi. Güneş'in ayrıca Gaziantepspor'un ciddi bir rakip olduğunu vurguladığı ve bireysel hatalar yapılmaması yönünde ikazlar yaptığı da öğrenildi.

SAVUNMADA SAKATLIK ŞOKU

Bu arada, Trabzonspor'da Gaziantepspor maçı öncesi stoper mevkiinde ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Yoğun tedavi programına rağmen Glowacki'nin bir türlü istenilen seviyeye gelememesinin ardından Giray'ın da sakatlığı nedeniyle Gaziantepspor maçında forma giyme ihtimalinin oldukça düşmesi teknik direktör Şenol Güneş'i sıkıntıya soktu. Giray'ın maç saatinde son durumunun belli olacağı belirtilirken, iki futbolcunun da oynamama ihtimalinin karşısında savunmada Mustafa Celustka ikilisinin görev yapması bekleniyor.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1243

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com