Rehber :
   
Dernekler
gulnet
Trabzon Liselerinden Y.K.D.D.V.
Trabzon SİAD
KARGİD
Trabzonspor
Trabzonsporlu Profesyonel FD
Trabzon BİLSEM
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.02.2012
"Umarım Bunun Sonu Hayırlı Olur"


     
 
 
     

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yoğun maç programı nedeniyle uçaktan inmiyor. Bu ay içerisinde İstanbul, Trabzon, Kayseri ve Hollanda arasında mekik dokuyacak olan Başkan Şener, "İnsan yoğun program nedeniyle ne yapacağını şaşırıyor" dedi.

Trabzonspor'da yoğun maç programı, futbolcular ve teknik heyet kadar yöneticileri de zorluyor. Bordo mavili takımın Başkanı Sadri Şener, ligin eski tadının kalmadığını ifade ederek, "Karman çorman bir lig programı var. Ligde başarı için mücadele ederken Avrupa'da da Türkiye'yi temsil ediyoruz. Futbolcular ve teknik heyet çok büyük özveri gösteriyor. Bir gün ordasınız, diğer gün çok farklı yerde. Çantamızın, giysilerimizin nerede olduğunu karıştırır vaziyete geldik. Çok tuhaf bir durumdayız şu anda. Ama umarım bunun sonu hayırlı olur. İnsan yoğun program nedeniyle ne yapacağını şaşırıyor" diye konuştu.

Bu arada Trabzon'da, Bank Asya 1. Lig, Spor Toto 2. lig ve 3. lig başkanları ile bir araya gelen Başkan Sadri Şener'in, önümüzdeki süreçte yapılacak olan TFF Genel Kurulu öncesi ortak bir aday belirleme önerisinde bulunduğu öğrenildi. Net bir ismin çıkmadığı toplantıda, TFF seçimlerine kadar ortak hareket edilebileceği belirtildi.

Başkan Sadri Şener de, başkan ve yöneticilerle yaptığı buluşmanın çok verimli geçtiğini belirterek, "Trabzonspor bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da Anadolu kulüplerine bir çok konuda yol göstermeye çalışacaktır" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1333

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com