Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.03.2012
"Artık Bu Takıma Alıştım. Her Şey Çok İyi Gidiyor"


     
 
 
     

Beşiktaş ve Sivas maçlarında müthiş oynayan Volkan Şen’den mutlusu yok: “Artık bu takıma alıştım. Her şey çok iyi gidiyor. Maçtan sonra takım arkadaşlarım beni tek tek tebrik etti, inanın çok duygulandım”

Sezon başında transfer olduğu Trabzon’da, gerek sakatlıklar gerekse uyumsüreci sebebiyle beklenilen performansa ulaşamamıştı Volkan Şen. Ancak 2. yarıda takımıyla birlikte çıkışa geçen genç yıldız, son 2 haftada Beşiktaş ve Sivasmaçlarında sergilediği futbolla zirve yaptı. Verilen şansı iyi değerlendirdiğini söyleyen Volkan, “İnişli-çıkışlı grafik sergilediğimdoğru. Ama sonuçta yeni bir takıma geldiğim unutulmamalı. Artık alışma sürecini tamamladım. Trabzon’da çokmutluyum, benimadıma her şey iyi gidiyor. İlk 11’de oynadığımsürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Sivasmaçında çok çok iyi oynamadım. Ama attığımgol galibiyeti getirdi.Maçtan sonra takımarkadaşlarımbeni tek tek kutladı. İnanın çok duygulandım. Trabzon’a arkadaşlık ortamı müthiş. Daha iyi olacağıma ve yenidenMilli Takım’a yükseleceğime inanıyorum” diye konuştu.

‘ŞENOL HOCA, ÇOK BAŞKA’

Süper Lig’de Cuma günü oynayacakları G.Birliğimaçını kazanmaları halinde play-off’u garantileyeceklerini ifade eden genç yıldız, sözlerine şu şekilde devam etti: “Artık hesap-kitap zamanı. Kalan 4maçımızı da kazanarak, play-off’a puan farkını azaltarak girmek istiyoruz. Takım arkadaşlarımve ben elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Yoğunmaç trafiği nedeniyle bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Ancak Şenol Güneş hocamız, bu anlamdamüthiş işler çıkartıyor. Rotasyonu iyi yapıyor. Çok farklı bir teknik adam. Kendisini kutlamak gerekiyor.”

HTSPOR/ HALUK AYYILDIZ

Toplam Okunma Sayısı : 1267

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com