Rehber :
   
Baharat & Aktar
Beşikçi Baharat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.03.2012
Turkcell Çağrı merkezi için eleman başvuruları başladı


TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’da kurulması için çalışmalar yürüttükleri Turkcell Çağrı Merkezi’nin kurulma aşamasına gelmesi ve istihdam imkanı sağlamasının Trabzon adına büyük bir kazanç olduğunu söyledi.

 
Turkcell Global Bilgi Trabzon Lokasyon Müdürü Tahir Bayraksoy ile İnsan Kaynakları Yöneticisi Ayten İshak, Başkan Hacısalihoğlu’nu ziyaret ederek Arsin OSB’de kurulan Çağrı Merkezi ve burada istihdam edilmesi planlanan personelle ilgili görüştüler.
 
Başkan Hacısalihoğlu; “Şartları taşıyan gençlerimiz bu fırsatı değerlendirmeli”
 
Çağrı Merkezinin Trabzon’da kurulması için çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Başkan Hacısalihoğlu, istihdam çalışmalarını yürüten çağrı merkezinin aradığı niteliklerdeki elemanların özellikle diksiyonu düzgün, eğitimli gençler olduğunu, bunun yanı sıra engellilere de kontenjan ayrıldığını belirterek gerekli nitelikleri taşıyanların bu iş fırsatını değerlendirmelerini istedi.
 
Başkan Hacısalihoğlu’na Çağrı Merkezi teşekkürü
 
Turkcell Global Bilgi Trabzon Lokasyon Müdürü Tahir Bayraksoy, TTSO’nun nun girişimleriyle 1,5 yıl önce başlatılan çalışmalar sonucunda çağrı merkezinin Trabzon’a kazandırıldığını anımsatarak Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu’na oda olarak sağlanan katkılardan dolayı teşekkür etti. Bayraksoy,  “Hayata geçirdiğimiz bu yatırımda TTSO’nun büyük katkısı oldu. Kendilerine müteşekkiriz” dedi. 
 
Çağrı merkezinin Trabzon il bazında önemli sayıda bir istihdam imkanı sağlayacağını ifade eden Bayraksoy, “Halen Arsin OSB’de alt yapısı oluşturulan çağrı merkezimize personel alımlarını başlattık. Odamızın da önerileriyle çalışan ekibimizi oluşturmayı arzu ediyoruz. İşe alacağımız personelin yüzde 25 gibi bir oranını yönetici olarak yetiştirme hedefimiz var. 150 personelle çalışmaya başlayacak merkezde personel sayısını periyodik olarak artırmayı düşünüyoruz. Bu sayı zamanla 900’ü bulabilir” diye konuştu.
 
Ayten İshak; “Diksiyonu düzgün ve eğitimli kişileri arıyoruz”
 
İşe alınacak personelde aranan niteliklerle ilgili bilgi veren İnsan Kaynakları Yöneticisi Ayten İshak, “Personelde aradığımız ilk şart, diksiyonunun düzgün olması. Bunun yanında lisans ve ön lisans mezunlarına öncelik veriyoruz ama kendini yetiştirmiş lise mezunlarının da istihdam imkanı var. Bunun yanında engelli kontenjanımız da var, merkezde şartları taşıyan belli sayıda engelli vatandaşımızı da istihdam etmeyi planlıyoruz” dedi.
 
Ayten İshak, iş başvurularının mail veya TTSO’ya elden CV bırakmak suretiyle yapılabileceğini sözlerine ekledi.
 
Elektronik Posta Adresi: ayten.ishak@global-bilgi.com.tr 
Telefon: 0 462 771 49 51 

 
 
Toplam Okunma Sayısı : 2920

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com