Rehber :
   
Turizm ve Seyahat Acentaları
ULUTOUR Tourism & Travel
Hayden Tur
İBK Tour
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.03.2012
"Fenerbahçe Maçında Tepkimizi En İnsanı Şekilde Ortaya Koyacağız"


''Fenerbahçe Maçında Tepkimizi En İnsanı Şekilde Ortaya Koyacağız’’

Trabzonlu Gençler Taraftar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, 1 Nisan Pazar günü Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılacak karşılaşma öncesinde, ''Herkes bilmelidir ki, Trabzon'da tek bir güvenlik önlemi alınmasa dahi bizler Fenerbahçe takımına zarar vermeyi düşünmeyiz'' dedi.

     Fındıkçı, dernek üyeleriyle Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, yaklaşan Fenerbahçe maçı öncesi bazı çevrelerce ortamın 1996 yılında her iki takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği dönemdeki sürece doğru yönlendirilmek istendiğini üzülerek gördüklerini söyledi.

     Bu konuda Trabzon'daki tüm kurumları uyardıklarını belirten Fındıkçı, ''Herkes bilmelidir ki, Trabzon'da tek bir güvenlik önlemi alınmasa dahi bizler Fenerbahçe takımına zarar vermeyi düşünmüyoruz. Ne yazık ki gerilmeye çalışılan maç öncesi ortamda bizlerden sportmenliğe aykırı davranmamızı bekleyenler hüsrana uğrayacaktır'' dedi.

     Haksızlıklar karşısında hukukla hakkını aramaya ödev edinmiş, ilkeli insanlar olduklarını ifade eden Fındıkçı, ''Müsabaka öncesi yaratılmaya çalışılan suni gündem ve ortam gerici şekilde gerçekleşen tavra grubumuz olarak en iyi cevabı pazar günü Avni Aker tribünlerinde vermeyi planlıyoruz. Bizlerin maçın öncesinde ve sonrasında Trabzon'a ve Trabzonspor'a yakışır şekilde hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Pazar günü oynayacağımız maç bizim için herhangi bir Fenerbahçe maçı gibidir. Kadıköy'de Fenerbahçe taraftarının bize karşı olan tutumlarını da tüm kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz. Trabzonspor camiası hiç bir zaman kana kan gibi bir yaklaşım içinde olmayacaktır'' diye konuştu.

     Fındıkçı, geçen sezon kendilerine yapılan haksızlığa sessiz kalmayacaklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

     ''Temmuz ayında başlayan süreçten beri Trabzonsporumuzun temizliğine ve haksızlığa uğradığına inanan bizler, Fenerbahçe maçında da tepkimizi en insani şekilde ortaya koyacağız. Alın teri ve emeği ifade ettiğini düşündüğümüz atletlerimizi maçın 34. dakikasında sahaya atacağız. Ayrıca Trabzonspor ile özdeşleşen ve bir bayrak haline gelen Kazım Koyuncuyu da evi olan Avni Aker'de rahmetle anacağız. Oynayacağımız müsabaka sonunda galibiyeti hak eden ve alan taraf olmak istiyoruz. O gün stadyumu dolduran tüm taraftarlarımızdan, başta teknik direktörümüz ve futbolcularımıza 90 dakika boyunca olumlu şekilde tezahüratta bulunmalarını ve her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olan takımımıza layıkıyla desteklemeleri konusunda ricada bulunuyoruz.'' 


Toplam Okunma Sayısı : 1250

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com