Rehber :
   
Yöresel Yemekler
Karpi Pide Salonu
Pidecim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.05.2012
Belediye Başkanlarının Gece Yürüyüşü


BELEDİYE BAŞKANLARININ GECE YÜRÜYÜŞÜ

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sağlıklı Kentler Birliği Toplantısı için Trabzon'a gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte sahilde bulunan yürüyüş yolunda vatandaşlarla sohbet etti, ardından yeniden düzenlenen ve vatandaşların büyük beğenisini kazanan Meydan Parkı'nda çay içti.

Sağlıklı Kentler Birliği Toplantısına katılmak için Trabzon'a gelen Belediye Başkanları ve Belediye yetkilileri ile birlikte Cephanelik Restaurant’ta bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte gece geç saatlerde yürüyüş yolunda yürüdü. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu’na yürüyüş yolundan ötürü sık sık teşekkür edildi. 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yürüyüş yolunun vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü ifade ederek," Biz göreve geldikten sonra vatandaşların denizle buluşmasını sağlamak amacıyla buraya 5 Bin 625 Metre uzunluğunda yürüyüş yolunu yaptık. İnsanlarımız eşofmanlarını giyip günün her saatinde burada sporlarını yapabiliyorlar. Vatandaşlarımızın yürüyüş yolundan 24 saat faydalanmalarını sağlayabilmek içinde güzergah boyunca ışıklandırmasını tamamladık. Artık bu yürüyüş yolu günün her saatinde halkımızın kullanımındadır " dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, Trabzon görselinin güzelleşerek değiştiğini ifade ederek, "Trabzon Belediyesi’nin son 3 yılda yaptığı faaliyetleri dışarıdan duyuyor ve gözlemiyorduk. Sağlıklı Kentler Birliği Toplantısına katılmamız sebebi ile geldiğimiz Trabzon'da bu değişimi net bir şekilde gözleme fırsatı bulduk. Yürüyüş yolu gerçekten çok güzel olmuş. Gece yarısında bile insanlar burada aileleriyle gezip, yürüyüş yapabiliyorlar. Sahildeki sosyal alanlar ve yeşil alan çok güzel olmuş. Bunun yanında Meydan Parkı’nda yapılan düzenleme insanın gerçekten içini açıyor. Her şehirde böyle güzel ve geniş meydanların olması gerekiyor. Trabzon her acıdan bir Büyükşehir Belediyesi olmayı hak ediyor" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1330

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com