Rehber :
   
HES Firmaları
Sezerler Enerji
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.06.2012
Bayan Kızılcık, Türk Anneler Derneği Trabzon Şubesi'nde


            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Türk AnnelerDerneği Trabzon Şube Başkanı Ziynet Şenerve yönetim kurulunu ziyaret etti. Kadınların sorunları ve çözüm önerileri konusunda bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade ede Bayan Kızılcık, kadın sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olduklarını belirtti.

            Kadın sivil toplum kuruluşları ile görüşmeler yaptıklarını kaydeden Bayan Kızılcık, “Trabzon’umuzda kadın sivil toplum kuruluşları ile bir araya geliyoruz. Kadınlarımızın sorunlarını tartışıyor, çözüm önerileri getiriyoruz. Türk Anneler Derneği Trabzon Şube Başkanı Ziynet Şener ve yönetim kurulu Trabzon’umuzda önemli çalışmalara imza attılar. Kendilerine de bu konuda teşekkür ediyorum. Bundan sonra da tekrar bir araya geleceğiz” dedi.

            Şube Başkanı Şener ise, Bayan Kızılcık’ın kadınlara verdiği destek ve sosyal konulara olan duyarlılığından son derece memnun olduklarını belirterek, “Valimizin eşi Sema Kızılcık ile birlikte çok güzel bir görüşme yaptık. Kendisinin Trabzon’umuzda yaptığı duyarlı çalışmalardan dolayı son derece memnunuz. Bize yaptığı ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

             Çay eşliğinde gerçekleşen sıcak sohbetin ardından Bayan Kızılcık, Türk AnnelerDerneği Trabzon Şube Başkanı Ziynet Şenerve yönetim kuruluna başarılar dileyerek, şubeden ayrıldı.

Toplam Okunma Sayısı : 1284

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com