Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
25.07.2012
Değişimi Herkes Görüyor



     

       Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Iraklıs Asashvılı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Asashvılı Trabzon'un son 3 yıl içerisinde çok önemli gelişme ve çok güzel bir şehir haline geldiğini kaydetti.

       Gümrükçüoğlu, Başkonsolosluk görevine yeni atanan Iraklıs Asashvılı'yı makamında kabul ederek 'Hoşgeldiniz' dedi.

       Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, göreve yeni başlayan Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu ile keyifli bir sohbet yaptı.

       Görüşmede Başkonsolos Asashvılı, Trabzon'u kendi memleketi gibi gördüğünü ifade eden Asashvılı , "Ben Trabzon'a 3 yıl önce gelmiştim. O günden bugüne bu şehirde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. 3 yıl öncesinde de güzel olan bir şehirde, şimdi çok daha güzel bir şehir oldu" dedi.

       Trabzon'u ve bölgeyi çok iyi tanıdığını ifade eden Iraklıs Asashvılı, "Kendimi Trabzon'da evimdeymişim gibi hissediyorum" dedi.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Iraklıs Asashvılı'nin burada kendisini evinde hissetmesinden dolayı sevinç duyduğunu ifade ederek, "Asashvılı ile görev süresi içerisinde uyumlu bir çalışma sergileyeceğiz. Kendilerine şehrimize hoş geldin diyor yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

       Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretin sonunda Başkonsolos Iraklıs Asashvılı 'ye telkari işlemeli kahve takımı hediye ederken, Başkonsolos Iraklıs Asashvılı ise Gümrükçüoğlu'na ahşap oymalı bir tablo hediye etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1153

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com