Rehber :
   
Reklam ve Tabela
Yusuf Rizeli
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
17.04.2009
Trabzonspor'dan Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na Ziyaret


                                                   Trabzonspor'dan Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

   

       Başkan Gümrükçüoğlu, "Trabzonspor'a hizmet etmek şeref ve onurdur"

       Trabzonspor kulübü Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri ile divan, denetleme ve disiplin kurulu başkanları, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında Başkan Şener, Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na bir plaket ile Trabzonspor üye kartını takdim etti.

       Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Trabzonspor'un kentin ve hepimizin üst kimliği olduğunu belirterek, "Ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. Trabzonspor'a hizmet etmek benim için büyük şeref ve onurdur. Bunun ötesinde Belediye Başkanı olarak da hizmet etmeyi en büyük görev kabul ederim. Bu anlayışla Trabzonspor'un taleplerini yerine getirme gayreti içerisinde olacağız. Akyazı, HES ve Yenimahalle sahilindeki projelerle ilgili yasalar ölçüsünde her türlü desteğe hazırız. Biz Trabzonspor'a övünmek için değil, görevimiz için hizmet ederiz" dedi.

   

       Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de Belediye Başkanlığına seçilen Gümrükçüoğlu'na başarılar dileyerek, " Sayın Başkanımız yeni seçildiği için kendisini ziyaret ettik. Belediye ile işbirliği içerisinde Trabzonspor'a gelir getirici projeler üzerinde çalışmalıyız. Bu konuda sayın Başkanımız bize yardımcı olacağını söyledi. Gerek kulübümüze, gerekse de yönetim kurulumuza gösterdiği yakın ilgiden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 2084

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com