Rehber :
   
Danışmanlık Hizmetleri
Trabzon Marka Patent Ofisi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
18.10.2012
Vali Kızılcık, Kurultay Heyetini Ağırladı


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, Cumhurbaşkanı’nın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği Trabzon Valiliği ve Trabzon Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı ve Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatlarına katılanlar onuruna Akçaabat’ta bir restoranda yemek verdi.

    

                Trabzon Valisi Recep Kızılcık, 53 Türk Dünyası ülkesinden katılımcıların yer aldığı olimpiyatların Trabzon’da düzenlenmesinden dolayı büyük bir onur duyduklarına vurgu yaparak,  “Türk dünyası ülkeleri arasında yeniden kalbi birlikteliği sağlamak için önemli adımlar atıyoruz. Türk dünyası ülkeleri arasındaki değerlerin yeniden yoğrularak üretilmesi ve ülkelerin kalkınması için yapılan organizasyonların çok önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyorum. Böyle bir misyonu üstlenmekten ülke olarak, bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan da şehir olarak büyük bir gurur duyuyoruz” diye konuştu.

                Vali Kızılcık, 3 gün süren Olimpiyatlarda davetlilerin  başta misafirperverlik olmak üzere her anlamda Trabzon’dan büyük bir memnuniyetle ayrıldıklarının altını çizerek, “Bunu gelen misafirlerimizden duymak bizim için ayrıca bir gurur vesilesi olmuştur. Bu anlamda da Trabzon’umuz önemli bir organizasyondan daha alnının akıyla çıkmayı başarmış, daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek olduğunun da referansını vermiştir” dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1337

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com