Rehber :
   
Yöresel Yemekler
Karpi Pide Salonu
Pidecim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.11.2012
Başkan Büyükşehir ve projelerini anlattı


  Başkan Gümrükçüoğlu Büyükşehir'i ve projelerini Pelitli' de anlattı.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, merkeze bağlı Pelitli beldesinde vatandaşlarla bir araya gelerek büyükşehir sonrası Trabzon'da yapılacak çalışmaları ve projelerini anlattı.

       Pelitli'de yapılan 'Mahalle Buluşmaları' toplantısına Trabzon Belediye meclis üyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Fahrettin Aksoy, Seyfullah Kınalı, Pelitli Belediye Başkanı Ömer Kayıkçı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

       Büyükşehir Yasa Tasarısı'nın TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmeye devam edildiğini ve yakında Trabzon'un büyükşehir olacağını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Dünyada, ülkeler yarıştığı gibi kentler de yarışıyor. Kentler, gelişmede ve daha iyi bir hayat şartları sağlamada birbirleriyle yarışıyorlar. Trabzon, büyükşehirle birlikte bu yarışta farklı bir ivme kazanacak" ifadelerini kullandı.

       Başkan Gümrükçüoğlu toplantıda Trabzon'u geleceğe taşıyacak '61 proje' ve yapılan diğer projeleri değerlendirdi. Gümrükçüoğlu, yapılan ve devam eden projelerin tamamlanması ile Trabzon'un çehresinin değişmeye başladığını kaydetti. Gümrükçüoğlu; Ayasofya, Zağnos, Tabakhane, Çömlekçi, Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projeleri ile Ortahisar Kentsel Yenileme Projeleri'nin tamamlanması, Kanuni Bulvarı, Erdoğdu, Uğurlu-Karşıyaka yolu, Akyazı Spor Kompleksi projelerinin bitirilmesi ile Trabzon'un panoramasının değişeceğini belirtti.

       Trabzon'u geleceğe taşıyacak projeleri ve yaptıkları çalışmaları sinevizyon eşliğinde anlatan Başkan Gümrükçüoğlu, teşkilattan ve vatandaşlardan aldıkları güçle Trabzon'a en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

Toplam Okunma Sayısı : 1104

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com