Rehber :
   
Şekerleme ve Şeker Ürünleri
Karabekir Şekerleme
Celaloğlu Arzu Helva
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.11.2012
TTSO, 3. Dönem TOBB Akreditasyon Belgesini Aldı.


 TRABZON, TTSO,  Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, üçüncü dönem TOBB Oda ve Borsa Akreditasyon Sistem Belgesi’ni almaya hak kazandı.


Ankara’da düzenlen törende Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TTSO’nun üçüncü dönem Akreditasyon Sistemi Belgesi’ni Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’na takdim etti. Belge törenine TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan ve oda akreditasyon sorumlu personeli Emre Bozalioğlu’da bulundu.

HİSARCIKLIOĞLU: TOBB HİZMET İHRAÇ EDER DURUMA GELMİŞTİR

Törende yaptığı konuşmada. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 8. Dönem Oda Akreditasyon Sertifika Töreni’nde yaptığı konuşmada önümüzdeki dönem için iki projeleri bulunduğunu belirterek, oda akademisi kuracaklarını ve her ildeki üniversite akademisyenlerini oda ve borsa sistemine dâhil edeceklerini ifade etti.

Akreditasyona sahip olan 150 odanın, Avrupa'nın herhangi bir noktasında verilen hizmete eşdeğer hizmet verdiğini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, ''Hizmet ithal eden TOBB'dan hizmet ihraç eden TOBB'a geldik'' dedi.

BAŞKAN HACISALİHOĞLU: ÜÇÜNCÜ KEZ AKRETİTE BELGESİ  ALMAYA HAK KAZANAN TTSO’NUN HİZMETLERİNİN AVRUPA DÜZEYİNDE OLDUĞUNU BİLDİRDİ.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası 2006 tarihinde yapılan tetkikten sonra Akreditasyon Sistemine dahil edildiğini anımsatan Yönetim Kurulu Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu 2009-20011 yılları arasında ikinci kez yenilenen belgenin üçüncü kez yenilenmeye hak kazanıldığını vurguladı.

TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistem Belgesinin yansıra Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası 2005 Nisan ayında TSE tarafından denetime tabi olmuş ve hizmet alanında ISO–9000 Kalite Belgesi aldığını ve hizmetlerini her iki standartta da başarıyla devam ettirdiğine işaret etti.

TOBB’un, İngiltere Odalar Birliğinin işbirliği ile 2001 yılından itibaren yürütmeye başladığı ve 30 Haziran 2005 tarihinden itibaren de Türk Loydu Vakfı ile birlikte sürdürülen proje çerçevesinde; Türk oda sistemi için oldukça önemli olan “Kalite Stratejisi” çalışmalarını içermektedir.

Akreditasyon ’un Amacı hakkında açıklamada bulunan Hacısaliholğlu şöyle konuştu: “ Odalarımız ve Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda veBorsa sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda ve Borsa sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması ve bu sayede Türk oda ve borsa sisteminin Avrupa oda ve borsa sistemine uyumunun sağlanmasıdır.”

Toplam Okunma Sayısı : 1226

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com