Rehber :
   
Restaurant Bar, Cafe Bar, Pub
Altmışbir'a
Galanima Restaurant
Lazeli Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.12.2012
Doğu Karadeniz Turizm Master Planı ilerliyor


Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Rize Vali Vekili Şefik Aygöl, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, kaymakamlar, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve turizm alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Bilgilendirme toplantısında konuşan Yüce, Karadeniz'in sahip olduğu eşiz doğal zenginliklerin saklı saldığını belirterek geliştirilen proje ile Karadeniz'i saklı tutan perdeyi yırtacaklarını söyledi. Yüce konuşmasında, "Turizm Master Planı ile ilgili bir çok toplantı yapıldı. İlgili tüm kurum ve kuruluşlardan fikir alınarak bir sonuç ortaya çıktı. Giresun'umuzun ardından şimdi Rize'de bilgilendirme toplantımızı yapıyoruz. Toplamda 8 ilimizde bu çalışmayı yapacağız. 

Elbetteki çay Rize için çok önemlidir. Ancak çaydan sonra en önemli değerimiz turizmdir. Bölgemiz eşsiz doğal zenginliklere sahiptir. Ancak tüm bu zenginlikler saklı kaldı. Biz bu proje ile Karadeniz'i saklı tutan perdeyi yırtarak bu zenginlikleri önce Türkiye'ye sonra tüm dünyaya tanıtacağız" dedi.

Yüce'nin konuşmasının ardından Doğu Karadeniz Master Planı'nı hazırlayan firma yöneticilerinden Şehir Plancısı Turan Barlas, hazırladıkları plan ile ilgili sunumunu yaptı.

Toplam Okunma Sayısı : 1475

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com