Rehber :
   
Züccaciye & Mutfak Eşyaları
Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.12.2012
Trabzonspor Mali Genel Kurulu Yapıldı


Trabzonspor'un 66. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı.Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan, kulüp başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu genel kurula 794 kişi katıldı.

Divan Başkanlığına seçilen İlhami Algan'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından, kulüp genel müdürü Sinan Zengin, yönetim kurulunun 2012 yılı faaliyet raporları ve kulübün Mali tabloları hakkında bilgi verdi.

Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor Kulübü Derneği ve bağlı şirketlerin 128 milyon 952 bin 236 lira borcunun bulunduğunu açıkladı.

Daha sonra yönetim kurulu idari ve Mali açıdan, üyelerin oy çokluğu ile ibra edildi.

-Üyelerin konuşması-

Eski yöneticilerden ve başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu da şunları söyledi:

"Bu dönemdeki bütün başarı ve başarısızların, kötü yönetimlerin yanında Trabzonspor başkanlık makamının en çok itibar kaybettiği dönem yaşanıyor. Sadri Şener'in şike sürecinde yalnız bırakıldığı söyleminin samimi olduğuna inanmıyorum. Bu süreci iyi yönetemediğimiz gibi diğer kulüp başkanlarını da yanımıza alamadık. Birlik olduğumuzda bu camianın karşısında kimse duramaz."

Gelecek yıl genel kurulda aday olacağı yönünde söylemler bulunan Metin Atasoy ise, "Hiç kimsenin geri adım attığı yok. Eğer kendinize güveniyorsanız, güven tazelemeyi demokrasinin gereği sayıyorsanız seçim kararı alırsınız, kimin geri adım atıp atmadığını görürüz" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1300

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com