Rehber :
   
Dekorasyon & Çelik Eşya
Her-Tür
Cihan Raf
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
03.01.2013
Alacahan'a Sıkı Takip


Vali Kızılcık Yeni Yılın İlk İncelemesini Alacahan' da Yaptı, Halkın Arasına Girdi, Esnafla Dertleşti

                Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, restorasyon çalışmaları devam eden Alacahan'daki çalışmaları anbean izliyor. Takriben 15 günde bir programlı veya habersiz olarak inşaatı gezen Vali Kızılcık, çalışanlara moral veriyor ve onlardan bir an evvel çalışmaların bitirilmesini istiyor.

                Yeni yılın ilk mesai gününde yine Vali Kızılcık oradaydı. Bu kez beraberinde Trabzon'un yetiştirdiği ünlü işadamı Kenan Oltan'ın, tarihi mekanlar ve turistik destinasyonlar konusunda birikimleri olan iş kadını kızları Emel ve Güler ile Kültür Turizm İl Müdürü İsmail Kansız da vardı.

               Yaklaşık bir saat süren incelemede binanın her bölümündeki çalışmaları tek tek gezerek inceleyen Vali Kızılcık, eksik gördüğü işler konusunda ilgilileri uyardı. Ortaya çıkan güzel işler konusunda da çalışanlara teşekkür etti. İnceleme esnasında işkadınlarının görüşlerini de alan Kızılcık, "Sizler dünyayı gezen iş kadınlarısınız. Üstelik bu mahallede doğup büyüdünüz. Sizin bu konudaki görüşleriniz bizim için değerlidir. Bu binanın değerlendirilmesi, kullanılması konusunda önerilerinizi bekliyoruz" dedi.

             Halkın Arasına Giren Vali Kızılcık, Onlarla Kucaklaştı

 

    İncelemelerin ardından Bakırcılar Çarşısı esnafını ziyaret eden Vali Kızılcık, esnafa yeni yılda bol kazançlar dilerken, cadde üzerindeki bir köşe başında soğukta limon satan yaşlı bir amcanın limonlarının tamamını satın aldı.  Daha sonra Kunduracılar Caddesi üzerinden Atatürk Alanına kadar yürüyen Vali Kızılcık, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Dükkanlara ve mağazalara girerek esnafa hal hatır soran Kızılcık onlarla sohbet edip çay içti. Halkla kucaklaşan Vali Kızılcık, "Yeni yılın ilk günlerinde halkın arasına girerek özellikle esnaflarımızla birlikte olmak istedik. Onlar bizler için çok önemlidir. Küçük ölçekli tüm işletmelerimiz, esnaflarımız, yanlarında istihdam ettikleri azımsanmayacak ölçüdeki işçilerle istihdama önemli katkılar sağlamaktadırlar. İşlerinin başında, ekmeğinin derdinde olan tüm esnaf kardeşlerime yeni yılda bol kazançlar, sağlık ve mutlu yıllar diliyorum" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1242

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com