Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.01.2013
Yöneticilerden Başkan Gümrükçüoğlu'na Ziyaret


Cumhuriyet Orta Okulu'nun Okul Aile Birliği Başkanı ve Yöneticilerinden Başkan Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

 

 Başkan Gümrükçüoğlu'ndan okuduğu okula yardım sözü.

       Trabzon'un en köklü eğitim kurumlarından bir olan Cumhuriyet Orta Okulu'nun Müdür ve Okul Aile Birliği Başkanının da aralarında bulunduğu bir heyet Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

 

       Ziyaret amaçlarını okulları ile ilgili taleplerini Gümrükçüoğlu'na iletmek olarak ifade den Okul Müdürü Mehmet Cemal Kalyoncu, " Trabzon'un en köklü eğitim kurumlarından Cumhuriyet Orta Okulu'nun idarecileri ve Okul Aile Birliği olarak şehrimizin Belediye Başkanını ziyaret etmek ve okula ilgili sorunlarımız kendilerini iletmek istedik. Eğitme verdiği önemi bildiğimiz Sayın Başkanımızın bizlere de desteğini esirgemeyeceğinden eminiz." Şeklinde konuştu.

       Ziyaretten oldukça memnun kaldığını söyleyen Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada" Şehrimizin bu eski ve önemli okulunun idarecilerini ve okul aile birliği başkanını belediyemizde ağırlamaktan şeref duydum. O zaman ki haliyle Trabzon Lisesi'nin orta kısmı olan ve daha sonra Cumhuriyet Orta Okulu'na dönüşen okulda orta öğretimimi tamamladım. Bu açıdan bir nevi bende Cumhuriyet Orta Okulu öğrencisi sayılırım. Yalnız kaldığımda bazen o eski günleri düşünür hayırla yad ederim. Geleceğimizi idare edecek kadroları yetiştiren eğitim kurumları bizim için çok önemlidir. Onlara her türlü desteği vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." İfadelerini kullandı.

 

       Ziyarette Okul Müdür Mehmet Cemal Kalyoncu Başkan Gümrükçüoğlu'ndan okul bahçesinin asfaltlanmasını ve tretuvar duvar yapılmasını talep etti. Okul Müdürü'nün talebine olumlu karşılık veren Gümrükçüoğlu ilgili Başkan Yardımcısını arayarak isteklerin biran önce karşılanması için talimat verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 1191

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com