Rehber :
   
HES Firmaları
Sezerler Enerji
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.05.2009
Şampiyon Boksörden Gümrükçüoğlu'na ziyaret


Şampiyon Boksörden Gümrükçüoğlu'na ziyaret


       Başkan Gümrükçüoğlu, "Amacımız Trabzon'dan yeni şampiyonlar çıkarmak"

       Daha önce Trabzon Belediyespor forması altında milli takıma kadar yükselen, profesyonel boks yaşantısında aldığı başarılarla Türkiye'nin ve Trabzon'un gururu olan şampiyon boksör Selçuk Aydın, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

       Başarılarından dolayı Selçuk Aydın'ı kutlayan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'un spor kenti olduğunun altını çizerek, "Trabzon Belediyesi olarak sporun bütün dallarına destek vermeye devam edeceğiz. Trabzon'dan çıkan ve aldığı başarılarla hepimizi gururlandıran Selçuk Aydın'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Belediye olarak amacımız Trabzon'dan yeni şampiyonlar çıkarmaktır. Başta Trabzonspor olmak üzere salon sporları ve amatör spor kulüplerine desteğimiz devam edecektir"dedi.

       Trabzon Belediyespor da boks yapmış bir sporcu olarak uluslararası arenada Türkiye'yi ve Trabzon'u en iyi şekilde temsil etme amacında olduğunu belirten Selçuk Aydın, Başkan Gümrükçüoğlu'nun spora ve sporcuya destek vereceğini ifade etmesi kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.

Toplam Okunma Sayısı : 1815

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com